Home / Vijesti / Regija / Težak napad u KB Dubrava, trojica muškaraca prebili djelatnika bolnice jer nisu željeli čekati red

Težak napad u KB Dubrava, trojica muškaraca prebili djelatnika bolnice jer nisu željeli čekati red

NAKON što je zaposlenik na prijemu u KBC Dubrava kazao trojici mladića da pričekaju na red, postali su agresivni te mu nanijeli teške tjelesne ozljede, pišu Vijesti.hr.

Do incidenta je došlo danas popodne. Naime, trojica mladića pojavila su se na ulazu odjela Hitne pomoći nakon čega su se kod čovjeka zaduženog za birokraciju, prijem i upis pacijenata počeli raspitivati o tome kad bi mogli doći na red.

Muškarac im je objasnio da trebaju sjesti i pričekati red, nakon čega su postali agresivni i fizički se obračunali s njim.

“Nanijeli su mu teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je ovdje kod nas u bolnici. Ne znam kako će sve završiti niti znam koji je točan razlog ovog nesretnog događaja”, prepričao je liječnik, rekavši kako je na hodnicima nakon obračuna od raznih pacijenata čuo da je riječ o trojici muškaraca otprije poznatih policiji.

Iz policije su tek kratko kazali kako su njihovi službenici na terenu te da obavljaju očevid.

“Ne možemo komentirati slučaj koji je u tijeku. Više informacija bit će poznato nakon provedenih kriminalističkih radnji”, priopćili su iz PU Zagrebačke.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)