Home / Ličnosti / Ovako izgleda nova ljubav Anđeline Džoli

Ovako izgleda nova ljubav Anđeline Džoli

Prema pisanju svjetskih medija, Anđelina Džoli je bacila oko na svog mlađeg kolegu Gareta Hedlunda, koji neodoljivo liči na Breda Pita.

O razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita dosta se pisalo u medijima, a od tada su spajani sa mnogim poznatim ličnostima iz Holivuda.

Iako se ispostavilo da je riječ o netačnim informacijama, američki tabloid “Radar” tvrdi da je Anđelina trenutno veoma zainteresovana za glumca Gareta Hedlunda.

20180316123958818041

“Razmjenjivali su poruke, onda se dogovarali da izađu… tako je sve počelo. Plan ime je da odu na intimnu večeru”, ističe izvor blizak Džolijevoj i dodaje “da je Garet napavio prve korake”.

Ironično, Hedlundova prva velika uloga je bila pored Breda Pita, sa kojim je glumio u filmu “Troja” iz 2004. godine.

Insajderi tvrde da se između Anđeline i Gareta javila hemija od kada ga je angažovala na kastingu za filmsku dramu “Unbroken” koju je ona režirala.

“Još tada se vidjelo da se nešto dešava. Anđi je izuzetno prijala Garetova pažnja. On je kao mlađi, zgodniji Bred”, istakao je izvor.

Inače, Hedlund je bio četiri godine u vezi sa čuvenom glumicom Kirsten Danst. Upoznali su se na snimanju filma “On the road’, iz 2012. godine.

(NN/b92.net,Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)