Home / Ličnosti / SEVERININ SIN PREKLINJE: Mama, pomiri se sa tatom!

SEVERININ SIN PREKLINJE: Mama, pomiri se sa tatom!

Sin Severine Kojić i Milana Popovića pati zbog toga što njegovi roditelji ne razgovaraju i što svaki svoj rođendan slavi bez jednog od njih dvoje

 Šestogodišnji Aleksandar, sin Severine Kojić i Milana Popovića, na sve načine pokušava da pomiri svoje roditelje! Dječak je očajan što njegovi majka i otac nisu u ljubavi, što godinama ne razgovaraju i nisu zajedno čak ni za njegov rođendan.

Mali Aleksandar je u nekoliko navrata rekao Severini ali i Milanu da mu je najveća želja da njih dvoje budu zajedno.
– On je nedavno kazao ocu da bi volio da su mama i on zajedno. Dešavalo se da pita Milana kad negdje putuju da li će i Severina da ide sa njima. Isto to govori i njoj. Još dok je bio mlađi, pitao ju je zašto neće sa tatom da priča telefonom. U nekoliko navrata im je rekao da bi bio mnogo srećan kad bi svi živeli zajedno – tvrdi dobro obavešten izvor za Hit.

Prema njegovim riječima, što je stariji, Aleksandar sve više pati jer su njegovi roditelji u lošim odnosima. Mada se pjevačica i srpski “kralj bakra” trude da na sve načine mališanu obezbjede srećno djetinjstvo, nikako ne uspjevaju da pronađu zajednički jezik.

 Trenutno je Seve ta koja odbija svaku komunikaciju sa Milanom. Ne mogu da se dogovore ni oko osnovnih stvari kao što je odluka u koji će vrtić ili školu da ide dječak. Milan bi, na primer, volio da to bude privatna škola, a Severina želi da ga upiše u državnu. Čak i kad predaju Aleksandra jedno drugom, uvijek to rade preko trećih lica, uglavnom dadilje. Sve to počinje da mu smeta. On bi bio najsrećniji dječak na svetu da ih makar jednom vidi na istom mestu – tvrdi naš izvor i dodaje:
 Aleksandar ima dobar odnos sa Igorom Kojićem s kojim je Severina u braku, ali tata je tata.

Aleksandar i Igor

Popović je nedavno za hrvatske medije potvrdio da bi Aleksandar volio da se on i popularna pevačica pomire.- Ako pitate našeg sina Aleksandra šta bi najviše želio, on bi odgovorio da je to da mama i tata budu zajedno. Ako to već nije moguće, onda da vidi mamu i tatu kako komuniciraju. Kad bi makar normalno razgovarali pred Aleksandrom, on bi barem dobio malo užitka od onoga što je njemu kao malom djetetu najvažnije u životu, što mu čini najveću radost. Za mene je neshvatljivo da majka svjesno odbija bilo kakvu komunikaciju, iako zna da je to direktno protivno želji našeg djeteta – rekao je biznismen.

Seve je bijesna zbog odluke suda
Pošto je sud u Zagrebu nedavno odlučio da pjevačica i srpski biznismen imaju zajedničko starateljstvo nad Aleksandrom, trebalo bi da sve odluke vezane za dječaka donose zajedno.
– Pošto je riječ o prvostepenoj odluci, najavila je žalbu. Smatra da je ovakvom presudom na dobitku samo Popović. Ona ne želi da dijeli starateljstvo jer i dalje nema namjeru da razgovara sa Milanom, a u ovom slučaju bi morala.  Bijesna je zbog svega.

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)