Home / Ličnosti / Navijači Barcelone donedavno su mu zviždali, a sinoć su ga nagradili ovacijama

Navijači Barcelone donedavno su mu zviždali, a sinoć su ga nagradili ovacijama

U 60. minuti utakmice Barcelone i Chelseaja (3:0) svi su na Camp Nouu bili na nogama. Navijači su ovacijama iz igre ispratili svog miljenika Sergija Busquetsa, a zatim još većim ovacijama nagradili Andrea Gomesa.
Zašto ovacije nogometašu koji u Barceloni nije opravdao očekivanja i koji je u godinu u pol u dresu katalonskog kluba već nekoliko puta bio meta navijača i koji su mu toliko zviždali da jedno vrijeme Messi zbog toga nije htio slaviti golove? Razlog je intervju u kojem je portugalski nogometaš otvorio dušu.
Priznao je da se nije mogao nositi s pritiskom kada je 2016. godine za 35 milijuna eura stigao u Barcelonu iz Valencije.
“Prvih šest mjeseci je bilo prilično dobro, ali onda se sve promijenilo. Možda to nije prava riječ, ali promijenilo se u pakao jer počeo sam osjećati veći pritisak. S pritiskom drugih mogu živjeti, ali ne i s pritiskom samog sebe. Osjećaj koji sam imao u utakmicama bio je loš”, rekao je i dodao da jedno vrijeme čak nije htio izlaziti iz kuće…
“U nekoliko navrata nisam htio izaći iz kuće. Imao sam strah od ljudi i bilo me je sram. Zatvorio sam se u sebe i nisam htio pričati s ljudima. Nisam dopuštao samom sebi da se riješim te frustracije. Što sam više razmišljao, to je bilo sve gore.”
Sinoć su ga navijači koji dosad uglavnom nisu imali razumijevanja za njega, podržali.

“Hvala vam puno, nemam riječi”, uzvratio je navijačima 24-godišnjak nakon prolaska Barcelone u četvrtfinale Lige prvaka.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)