Home / Ličnosti / (FOTO) SVADBA GODINE! PRIJA I FILIP NE ŽALE PARE: Lepa pjevačica i njen vjerenik PUKLI 12.000 EVRA na luks-smeštaj za svatove!

(FOTO) SVADBA GODINE! PRIJA I FILIP NE ŽALE PARE: Lepa pjevačica i njen vjerenik PUKLI 12.000 EVRA na luks-smeštaj za svatove!

Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića uhvatili smo ispred hotela “Kraun plaza” u kom su rezervisali smeštaj za ljude iz inostranstva koji će im doći na venčanje

 Paparaco Informera uslikao je Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića nakon što su u hotelu “Kraun plaza” u Beogradu kaparisali smeštaj za goste iz inostranstva koji će 21. juna doći na njihovu svadbu. Kako saznajemo, oni su iskeširali neverovatnih 12.000 evra za prenoćište stotinjak svojih zvanica koji će na venčanje doći iz inostranstva.

Mladenci su u hotel došli sa mladoženjinim ocem, proslavljenim teniserom Bobom Živojinovićem. Oni su se oko 11 časova sastali sa menadžerima hotela kako bi rezervisali sobe.

Za stolom je Boba vodio glavnu reč, dok su Filip i Aleksandra pomno slušali šta tata i budući svekar ima da kaže kao najstariji član porodice. U jednom momentu, Aleksandra je ustala sa stola kako bi telefonirala, a potom se vratila i nastavila sa dogovorima o venčanju. Posle sat vremena njih troje su napustili hotel.

Zoran Sinko

Boba nije bio raspoložen da priča pa je seo u svog “jaguara” i otišao. Ni njegov sin nije želeo da daje izjavu za medije, ali nam je zato Aleksandra, koja nije očekivala da će ih naša ekipa sačekati i slikati, otkrila da su ovo tek prve pripreme za svadbu.

 Za sada smo ugovarali samo neke sitne stvari oko svadbe. Još teku pripreme, nismo sve završili – rekla je Aleksandra.

Kao i svakoj mladi, njoj je obezbeđivanje smeštaja za svatove “sitnica”, ali su joj zato venčanica, šminka i dekoracija mnogo važnije.
– Sad moram više da se posvetim detaljima oko venčanja. Radiću svakog petka i subote, a radnim danima ću se baviti svadbom. Baš sam srećna!

Zoran Sinko

Ona nam je otkrila da će uzeti muževljevo prezime, bez obzira na to što je svi znaju kao Aleksandru Prijović.

 Ne znam da li ću se brzo naviknuti na prezime Živojinović, to će za mene biti novo – rekla nam je Prija, a potom sela na mesto vozača i odvezla budućeg supruga u nepoznatom pravcu.

Pejović i Teodosić kumovi na svadbi

Informer

Aleksandri će na venčanju kum biti Aco Pejović, dok će Filipu Živojinoviću svedok biti proslavljeni košarkaš i dugogodišnji prijatelj Miloš Teodosić.
Pevačica i njen budući kum juče su gostovali u Jutarnjem programu na TV Prva i tada je Aco ispričao da će uvek biti uz pevačicu:
– Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i nijedno nije puklo niti je poljuljano. Veran sam do koske kao kum. Ona sad mene ima da sluša jer će se venčati još pred Bogom i u crkvi – rekao je Pejović.

izvor:INFORMER.RS

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)