Home / After Work / LifeStyle / NEVJEROVATNE SLIKE: Ruskinja se porodila u Crvenom moru (FOTO)
slika_1_1

NEVJEROVATNE SLIKE: Ruskinja se porodila u Crvenom moru (FOTO)

Ruska turistkinja porodila se u Egiptu, u Crvenom moru, a zatim potpuno opušteno išetala iz vode kao da se ništa nije dogodilo

Trudna ruska turistkinja otišla je na plivanje na plaži Red Sea Resorta u Dahabu u Egiptu, nedaleko od Sharm El Sheikha sa suprugom i ljekarom čija su specijalnost porođaji u vodi.

Pošto je bila pred porođajem, Ruskinja je cijeli ovaj događaj vjerovatno unaprijed isplanirala, jer osim što je s njima bio ljekar koji je specijalista za porođaj u vodi, činjenica da su imali sa sobom i posudu za posteljicu nije slučajna.

Trenutak u kojem otac iznosi novorođenče iz vode, dok ljekar nosi posudu sa posteljicom, sa kojom je beba i dalje povezana pupčanom vrpcom, zabilježila je aparatom Hadija Hosni El Said, sa terase svog apartmana u istom resortu.

Čim je fotografije postavila na Facebook, “obišle su svijet” nevjerovatnom brzinom.

Nekoliko trenutaka kasnije, iz mora je izašla i mama novorođene bebe, i pridružila se ostatku porodice na plaži, kao da se ništa nije dogodilo.

Dirljive fotografije ovog čina nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa ne čudi što su komentari na društvenim mrežama uglavnom pozitivni.

Identitet mame i pol novorođene bebe nisu poznati, ali sudeći po fotografijama, djeluje kao da su i mama i beba savršeno zdrave.

(SB/Blic/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

balkan-1

PAZITE DJECU: OPASNA MAFIJA HARA BALKANOM, ZALEDIĆETE SE KADA ČUJETE ŠTA RADE!

Kriminalna grupa smislila je do sada neviđen način za vršenje krivičnih djela, a mehanizam je …

Loading...