Home / Ličnosti / ROY NELSON NAPAO FILIPOVIĆA: ‘Iznenadila me borba, a Cro Cop je opet na posebnim suplementima’

ROY NELSON NAPAO FILIPOVIĆA: ‘Iznenadila me borba, a Cro Cop je opet na posebnim suplementima’

Nelson se oglasio nakon što je objavljeno kako će se boriti s Mirkom
Najveći MMA borac u hrvatskoj povijesti Mirko “Cro Cop” Filipović nedavno je objavio kako je pred njim novi izazov. Filipović će u Bellatorov kavez ući 25. svibnja u Londonu, a za protivnika će imati starog znanca iz UFC-a Royja ‘Big Country’ Nelsona.

Prvi meč između Mirka i Nelsona održan je 29. listopada 2011. godine u Las Vegasu. Nelson je tad bio slavio prekidom u trećoj rundi. Hrvatski borac je u taj meč ušao ozlijeđen s puknutom tetivom bicepsa koju je odmah nakon dvoboja morao operirati.
“Ja sam uvijek za revanše, tražim ih kroz cijelu moju karijeru”
“Iznenadio sam se kada su mi rekli da ću se boriti protiv Cro Copa. Trebao sam se boriti protiv Rampagea, no on je odbio borbu pa su kontaktirali Cro Copa. Ja sam uvijek za revanše, tražim ih kroz cijelu moju karijeru. Nažalost, nisam ih dobio, ali zato mi je drago pružiti nekome drugom priliku”, rekao je za MMAjunkie.

https://twitter.com/MikeBohnMMA/status/972603245750239232

“Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, ali…”
Kada je objavljeno kako će se boriti pod okriljem ove američke organizacije, pojavili su se natpisi o problemima zbog suspenzije koju je Mirko zaradio dok se borio u UFC-u.
Naime, Filipović je priznao uzimanje nedopuštenog hormona HGH, a iako nalazi nisu pokazali tragove te suspstance u krvi, suspenzija je potvrđena jer je sam borac priznao uzimanje. Nelson smatra kako dobra forma u kojoj se Mirko nalazi u posljednjih nekoliko mečeva nije stvar samo spartanskih treninga.

Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, no mislim da se vratio na posebne suplemente, bolje suplemente od uobičajenih. Kroz cijelu moju borilačku karijeru, jedini razlog zašto su se ljudi htjeli boriti protiv mene ili su vjerovali da me imaju šanse pobijediti, je zbog toga što su bili na nečemu. To je nešto protiv čega nekada ne možeš. Uostalom, moj je posao boriti se protiv onoga protiv koga moj poslodavac želi da se borim”, rekao je Nelson i nastavio:

“Želim pobjedu kojom bih osvetio mog prijatelja King Moa te priliku da se vratim u turnir i opet borim protiv Mitrionea.”
U čitavoj karijeri Cro Cop je odradio pet revanša: Protiv Fujite, Barnetta, Silve, Gonzage i protiv Ishiija, svog prijatelja i čovjeka s kojim trenira u Zagrebu. U svih pet dvoboja je slavio, a ovakve izjave će ga zasigurno samo dodatno motivirati.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)