Home / Vijesti / BiH / ZVIJEZDA LAZIJA ODBILA PROSINEČKOG Odustao od igranja za reprezentaciju

ZVIJEZDA LAZIJA ODBILA PROSINEČKOG Odustao od igranja za reprezentaciju

ROBERT PROSINEČKI nedavno je postao izbornik Bosne i Hercegovine. Za dva tjedna ga očekuju novi izazovi, BiH igra dvije prijateljske utakmice, prvo protiv Bugarske, a četiri dana poslije protiv Senegala.
No uoči tih utakmica, najvažnija tema u BiH medijima je mogući povratak Senada Lulića u reprezentaciju. Prosinečki i Edin Džeko krenuli su u nagovaranje zvijezde Lazija, ali od toga neće biti ništa.
“Senad me trebao nazvati kako bismo se našli i razgovarali, ali nije me nazvao. Ne znam što da kažem i zaključim nakon toga. Da ima nekih šansi da se vrati u reprezentaciju, on bi se vjerojatno pojavio na razgovoru, ali opet ne znam… Jedino što mogu reći jest da nismo razgovarali”, rekao je Prosinečki, a prenosi SportSport.ba.
Lulić je potvrdio kako se neće vratiti u reprezentaciju:
“Vidite, ja sam iz medija saznao da Prosinečki, novi selektor Zmajeva, želi razgovarati s Vedom (Vedad Ibišević op.a.) i sa mnom. Ipak, mene do ovog trenutka nitko nije zvao, ni Prosinečki, ni iz Saveza”, rekao je Lulić za Avaz Sport pa nastavio:
“Da se razumijemo, bila bi mi čast sjesti s osobom kakva je Robert Prosinečki. Međutim, ni to, niti bilo što drugo neće i ne može promijeniti moju odluku o povlačenju. S nekih strana dobio sam informacije da sam ja trebao nazvati Prosinečkog i da to nisam učinio. Zadnje što želim je da se o meni stvori neka pogrešna slika u javnosti. Nisam nikad bio bahat i neću biti ni sad, pogotovo ne prema selektoru moje države i igračkoj legendi kao što je Prosinečki. Ne, nema govora. S njim (Prosinečkim op.a.) ću sjesti kad god treba, ali, ponavljam, moja odluka o povlačenju iz reprezentacije je konačna”, završio je veznjak Lazija.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)