Home / Vijesti / BiH / IRAN: Bešlić potpisao suradnju s Isfahanom

IRAN: Bešlić potpisao suradnju s Isfahanom

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i gradonačelnik Isfahana Ghodratollah Norouzi potpisali su u Iranu sporazum o kulturnoj i gospodarskoj suradnji između Mostara i Isfahana.

Tom prigodom, gradonačelnici dvaju gradova izrazili su želju i spremnost u promoviranju i jačanju prijateljskih odnosa i suradnje.

“U tom cilju obavljat će se razmjena iskustava i informacija u oblasti upravljanja gradom, gradskom gospodarstvu, gradskim službama, urbanizmu i arhitekturi, urbanom razvitku, prometu i prijevozu, zaštiti okoliša, kao i poticanje trgovačke i gospodarske suradnje i zajedničkih pothvata u projektima urbanog razvoja”, priopćeno je iz Gradske uprave Mostar.

Također, navodi se kako će se nastojati ostvariti i suradnja u planiranju i provedbi projekata od interesa za oba grada i stvaranje temelja za aktivno sudjelovanje kompanija iz privatnog sektora i poduzetnika iz dva grada u projektima jednog i drugog grada, te dati potpora turističkoj suradnji kao i održavanju kulturnih i prijateljskih dana u dva grada.

Cafe/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)