Home / After Work / LifeStyle / PO IZBORU MUŠKARACA: Ovo su najbolji ženski parfemi..

PO IZBORU MUŠKARACA: Ovo su najbolji ženski parfemi..

Koji su najbolji ženski parfemi? Možda to pitanje ne treba postavljati ženama, već muškarcima. U istraživanju koje je sproveo američki magazin Kosmopolitan, muškarci su se odlučili za sledeće parfeme.

Ipak, to ne znači da trebate odmah trčati do parfimerije i kupiti neki od njih. Uvek nosite ono što se prvenstveno vama sviđa. Ipak, hajde da vidimo o kojim parfemima je reč.

Live in love by Oscar de la Renta

Ovaj miris je priča o lepoti, romantici i cvetnim notama! Njegove gornje note su zumbul, bergamot i đurđevak. On, takođe, sadrži i drvenaste note, od kedra do ćilibara i mošusa. Live in love je odličan za večernje izlaske.

Body by Burberry

 

Ako ste u potrazi za mirisom koji odiše luksuzom i senzualnošću, onda je ovaj parfem baš za vas! Obeležavaju ga note breskve, ruže i sandalovine. Odličan je i za dnevne i za večernje varijante.

DKNY pure DKNY Verbena

Miris koji odiše svežinom, oštrinom i potpunom čistoćom. Neverovatne note božura, latica jasmina u kombinaciji sa notama ćilibara i morkse mahovine ovom parfemu daju njegov jedninstven i neponovljiv miris. Lagan, sjajan, divan!

Lovestruck by Vera Wang

On je sladak, sočan i senzualan. Već po izgledu bočice se da naslutiti o kakvoj mešavini je riječ: ružičasta guava, mandarina, tuberoza i cvet lotosa. Fantastičan je za duge, letne večeri.

My queen by Alexander McQueen

Ako želite nešto jedinstveno i drugačije, onda birajte ovaj parfem. Miris otvaraju note badema i ljubičice koje polako prelaze u čiste note narandže, belog mošusa i suncokreta. Miris se dalje razvija ka notama pečulija, kedra i vetivera, a na kraju završava notama perunike i vanile. Da, ovaj parfem je jedinstven i po tome što mu je struktura sačinjena od četiri nivoa, za razliku od tradicionalnih parfema koji imaju samo tri nivoa.

Euphoria by Calvin Klein

Egzotični cvetno-voćni miris je prozračan i sočan poput voćnih nota koje su zarobljene u njemu. Tajanstven je i privlačan kao tamno egzotično cveće. On vas poziva da uživate u radostima života. Osnovne note su šipak, japanska jabuka, lotus, crna orhideja, ljubičica i ćilibar. Namenjen je ženama koje se osećaju seksi, šik i samouvereno.

(cure.ba/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)