Home / Vijesti / Regija / SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: POGLEDAJTE AKCIJU spasavanja vozača koji je u kabini visio satima iznad nabujale rijeke! (VIDEO)

SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: POGLEDAJTE AKCIJU spasavanja vozača koji je u kabini visio satima iznad nabujale rijeke! (VIDEO)

Prava drama jučer se odigravala na autoputu kod Jagodine, kada je kamion paraćinskih registracijskih oznaka probio zaštitnu ogradu kod mosta kod sela Mijatovac, a onda ostao da visi iznad Morave.

Njegov sin Nenad kaže da je kobnog jutra oca odvezao do kamiona jer je trebalo da krene u Paraćin na utovar, a nakon deset minuta dobio je poziv od kog se ledi krv u žilama.

– Rekao mi je: “Sine, brzo dolazi imao sam saobraćajku kod Mijatovca, visim iznad Morave”. Odmah sam odjurio do njega, a kad sam vidio kamion kako je probio ogradu mosta i kabinu iznad vode sledio sam se – rekao je Nenad, prenosi “Alo.rs”.

Kada je Nenad stigao na lice mjesta zatekao je jezivu sliku. Njegov otac sjedi nepomičan u kabini kamiona kog drži samo zadnja osovina da se ne surva u ledenu reku, okolo spasioci prave plan kako da nesrećnog Miodraga izvuku napolje.

VIDEO:Pogledajte SNIMAK ovog  dramatčnog spašavanja !!

Miodrag je poslije hitno transportovan u bolnicu iz koje je ubrzo i pušten.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)