Home / Nekategorisano / TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Bokser preminuo dva dana nakon pobjede, već pri davanju intervjua vidjelo se da mu nije dobro…

TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Bokser preminuo dva dana nakon pobjede, već pri davanju intervjua vidjelo se da mu nije dobro…

Engleski bokser Scott Westgarth (31) davao je intervju nakon pobjede. Već se tad vidjelo da nešto nije u redu. Dok je njegov protivnik pričao, on je sjedio s grčem na licu. Umro je dva dana kasnije…

Scott Westgarth (31), umro je dva dana nakon borbe u lakoteškoj kategoriji protiv Deca Spelmana u Doncasteru u Engleskoj.

Westgarth je bio autsajder, a slavio je sudačkom odlukom nakon 10 teških rundi. Da nešto s njim nije u redu, vidjelo se u intervjuu nakon meča. Dok je njegov protivnik pričao, Westgart je u pozadini sjedio s grčem na licu.

Samo koju minutu nakon toga pozvali su liječnice i prebačen je u bolnicu.

Umro je u ponedjeljak u jutarnjim satima.

– Bože, blagoslovi Scotta Westgartha. Promicao je prave sportske vrijednosti, bio je mladić koji je izgubio život radeći ono što voli. Ne znam što bih rekao, u šoku sam. Neka njegova obitelj, prijatelji i njegov tim prime sućut, ovo su mi najteži dani u karijeri – izjavio je njegov menadžer Stefy Bull.

Scott Westgarth bivši je instuktor skijanja, rodio se u Newcastleu.

Počeo je boksati dosta kasno, tek s 24 godine.

Prije toga radio je i kao kuhar, no boks mu je bila prva ljubav. Imao je šest pobjeda, dva poraza i remi prije kobne borbe u nedjelju, a nakon pobjede bio je na korak do titule engleskog prvaka u lakoteškoj kategoriji.

Nakon vijesti o njegovoj smrti otkazan je turnir.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)