Home / Ličnosti / Kraljica stila: Svi su gledali samo u Melaniju Trump

Kraljica stila: Svi su gledali samo u Melaniju Trump

Premda je magazin Vogue najbolje odjevenom ženom proglasio francusku prvu damu Brigitte Macron koja je pronašla uspješnu modnu formulu, modni kritičari ne prestaju hvaliti Melaniju Trump, prvu dame Amerike

U sjeni nedavnih optužbi za preljube čiji je glavni akter njezin suprug, 71-godišnji Donald Trump, američki predsjednički par ugostio je australskog premijera Malcolma Turnbulla i njegovu suprugu Lucy u Bijeloj kući.

Vitka i visoka Slovenka ponovno je izazvala pravu senzaciju u još jednom senzacionalnom izdanju kojem je teško pronaći grešku. Iako bi na mnogima zlatne štikle zmijskog uzorka (Manolo Blahnik) izgledale neukusno i kičasto, na Melaniji, koja ih je uparila s fenomenalnim kaputom talijanskog dvojca Dolce & Gabanna čije outfite obožava nositi u mnogim prigodama, su izgledale damski i profinjeno.

Odličan kaput sa zanimljivim zlatnim ukrasima u ‘military’ stilu naglasio je besprijekornu figuru 47-godišnje bivše manekenke.

Mediji su se raspisali o neverbalnoj komunikaciji prve dame prema suprugu, obzirom da navodne preljube koje je Trump počinio te komentiraju kako je njezinu distanciranost teško ne primijetiti. Inače, australski premijer Malcolm Turnbull i Donald Trump razgovarali su o mnogim temama, a Trump je pohvalio australski imigracijski sustav te odnose između ove dvije države.

711025

711028

711034

Da Trumpove izvanbračne afere s prostitutkama, čini se, ostavljaju sve dublji trag i u njihovom odnosu, bilo je itekako vidljivo tijekom njihovog zajedničkog pojavljivanja na Floridi prošloga tjedna kad Melania nije uspjela skriti svoje neraspoloženje.

668908

No, prije negoli su uopće stigli na Floridu, Melania prekršila protokol i umjesto u društvu supruga prošeće travnjakom Bijele kuće do predsjedničkog helikoptera Marine One, odlučila je do zračne luke otići sama.

696549

Vozač ju je odveo direktno na avionsku pistu do Air Force Onea, a predsjednički par fotografiran je zajedno tek po dolasku na Floridu, a fotografima nije promaknula Melanijino izmicanje ruke kad ju je Trump pokušao primiti.

Tportal.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)