Home / Ličnosti / ZAMALO TUČA U ZVEZDAMA GRANDA! Marija na silu izvela Viki iz studija jer je uvrijedila Anu Bekutu, a Karleuša joj poručila SELJANKO, GLUPA SI I IRITANTNA!

ZAMALO TUČA U ZVEZDAMA GRANDA! Marija na silu izvela Viki iz studija jer je uvrijedila Anu Bekutu, a Karleuša joj poručila SELJANKO, GLUPA SI I IRITANTNA!

Večeras je u Zvezdama Granda došlo do najvećeg okršaja do sada. Viki Miljković je uspjela iznervirati ženski dio žirija. Ona se prvo zamjerila sa Anom Bekutom, u čiju odbranu su stale Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Lukas je uvidjevši da raspravi nema kraja takmičarima Zvezda Granda odnio stolice kako bi odmorili dok “rat” ne završi.

Sukob je počeo kada se Popović obratio Bekuti riječima: Hajde da čujemo gospođu inhalatorku.

Na to je Bekuta upitala šta ju je napao kao Viki, jer ona nema problem sa ušima i nosem.

– “Povraća mi se od vas dvoje. Želudac me boli. Šalim se, Sale, ne povraća mi se od tebe, nego samo na Viki”, rekla je Bekuta, a Viki je odmah upala u razgovor i rekla kako bi bilo dobro da povraća jer bi smršala.

Ove riječi su pogodile Bekutu, te joj je rekla kako vrijeđa nisko, primitivno i bijedno. Viki joj je rekla kako ne vrijeđa već joj samo želi da smrša.

U Bekutinu odbranu je prva stala Jelena Karleuša, pa je oplela po Viki: “Prije si, Viki, bila samo glupa, a sada si glupa i iritantna. Šta ti, bre, znači da Ana treba da smrša? Odgovori mi”, bijesnila je JK.

Marija Šerifović nije mogla da sluša šta Viki priča, pa je otišla do njenog stola i sa sve stolicom je izvela iz studija. Viki nije prestajala da priča, te je željela da nastavi raspravu, pokušala je da se vrati u studio, no Marija ju je uspješno držala za ruke i nije joj dala da to uradi. Dok je Viki zvala pomoć, Jelena joj je poručila kako je seljanka koja vrijeđa na seljački primitivan način.

Zvezde Granda/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)