Home / Nekategorisano / SUDAC SE ZAINATIO Suarez na sve načine pokušao dobiti žuti karton, ali uzalud

SUDAC SE ZAINATIO Suarez na sve načine pokušao dobiti žuti karton, ali uzalud

BARCELONA je u subotu navečer u katalonskom derbiju deklasirala Gironu s ogromnih 6:1 i ponovno je povećala svoju prednost na čelu ljestvice.

Girona je bolje otvorila utakmicu. Dok su se igrači Barce još zagrijavali, gosti su preko Portua već u drugoj minuti zabrinuli Camp Nou. Ipak, kad imate u momčadi Messija te raspoloženog Suareza, mjesta brizi nema. Argentinac je odigrao još jednu čarobnu utakmicu, po tko zna koji put pokazao je da nije s ovog planeta, zabio je dva sjajna gola, a Urugvajac je dodao hat-trick. Šesti, najljepši gol na utakmici djelo je Phillipea Coutinha.
Impresivan je bio učinak Suareza koji je zabio tri gola i dodao je još dvije asistencije. No, osim sjajnog učinka na terenu, Urugvajac je ”briljirao” i u stvarima koji s nogometnom igrom neke prevelike veze baš i nemaju. Suarez je koncem utakmice na sve moguće načine pokušavao dobiti žuti karton, kako bi očistio kartone protiv Las Palmasa pred veliki derbi s Atletico Madridom.

Suarez je napravio nekoliko bizarnih prekršaja i točno pred očima suca namjerno je igrao rukom samo da ga ovaj kazni. Ali, uzalud. Sudac kao da je znao za njegov plan i kao da se zainatio te nije žalio pokazati Urugvajcu javnu opomenu. Tako će Suarez morati biti pažljiv u sljedećoj utakmici protiv Las Palmasa.
 Index.hr
Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

RACIJA U NJEMAČKOJ -UHVAĆENI NEPRIJAVLJENI RADNICI IZ BIH I SRBIJE

Nakon opsežne akcije krajem ožujka, kada su pripadnici njemačke Carine otkrili 22 radnika iz BiH …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)