Home / After Work / Instagram-trikovi kako da vaše fotografije dobiju gomilu lajkova

Instagram-trikovi kako da vaše fotografije dobiju gomilu lajkova

NAJPOZNATIJI travel blogeri na svijetu zarađuju masnu lovu fotkama na Instagramu. Iako se čini kao lagan posao, zasigurno nije bilo lako postići da ih zbog fotografija na Instagramu prate milijuni ljudi. Neki od njih za The Independent otkrili su male tajne dobre fotke za Instagram. Jer dobra fotka znači lajkove, lajkovi znače popularnost, a popularnost donosi sponzore s lovom.

Prvi savjet koji travel blogeri imaju za ostale Instagram smrtnike glasi: Nemojte planirati svaki detalj. Važno je izabrati dobru lokaciju i osobu za fotku, a ostalo mora doći spontano. Važno je da se zabavljate dok se fotkate, jer se to vidi na fotografiji. Ako forsirate neku pozu ili izraz lica, to će followeri brzo primijetiti.

Nije dobro da putujete sami, bez obzira na to tko će vas fotkati na putovanjima. Dobro društvo se vidi i na fotkama i iza kamere, a najviše lajkova imaju oni koji putuju u paru ili ekipi.

Zabavljajte se dok se fotografirate. Travel blogeri tvrde da se to vidi na fotografiji. Važno je da se ne trudite previše oko fotkanja, nego da pokušate zabilježiti što više spontanih trenutaka.

The Independent/Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)