Home / Ličnosti / DAKOTA PROGOVORILA O SCENAMA SEKSA U ’50 NIJANSI…’ : ‘Gaćice su mi stalno padale pa su ih morali zalijepiti’

DAKOTA PROGOVORILA O SCENAMA SEKSA U ’50 NIJANSI…’ : ‘Gaćice su mi stalno padale pa su ih morali zalijepiti’

Dakota Johnson i Jamie Dornan snimili su tri zajednička filma u sagi ’50 nijansi…’, ali tvrde da su im scene seksa još uvijek neugodne.

alt

Zvijezda sage ’50 nijansi…’ Dakota Johnson  progovorila je o scenama seksa u najnovijem nastavku. Snimanje scena seksa nije bilo nimalo glamurozno niti seksi, a iako je to glumcima već treći zajednički film, tvrde da su stvari uvijek podjednako neugodne.

Dakota je tako objasnila za Marie Claire: ‘Većina naših priprema odvija se prije snimanja jer pokušavamo dokučiti kako da sve izvedemo, umjesto da čekamo i isprobavamo stvari kada smo oboje ranjivi. Ali, neke stvari su jako, jako teške pa popijemo koje piće prije snimanja. Scene seksa nikad ne postanu lakše, nisu uopće zabavne’, tvrdi glumica.

Također je opisala i posebno rublje koje moraju nositi kako bi samo odali dojam da su goli: ‘Jamie nosi malu vreću za penis. Nije upće glamurozno i stvarno nije seksi. On je nosio to, a ja sam nosila tange bez trakica koje imaju ljepljive rubove. Ali ljepljivo je samo pri vrhu pa bi gaćice stalno otpadale tako da su mi ih morali zalijepiti superljepilom. I nosila sam dva para. Je*eno bizarno…’.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)