Home / After Work / LifeStyle / Isplivao kućni video napadača Chelseaja (VIDEO)

Isplivao kućni video napadača Chelseaja (VIDEO)

Chelsea je u golgeterskoj krizi, a sve se poklopilo s izostankom Alvara Morate. Mnogi se pitaju šta se zapravo događa s bivšim napadačem Reala i Juventusa, ali pravog odgovora baš i i nema.

Chelsea je u golgeterskoj krizi, a sve se poklopilo s izostankom Alvara Morate. Mnogi se pitaju šta se zapravo događa s bivšim napadačem Reala i Juventusa, ali pravog odgovora baš i i nema.

Dolazak Oliviera Girouda iz Arsenala mogao bi ga dodatno udaljiti od prvih 11 ako Francuz proigra u debiju od prve minute večeras protiv fenjeraša West Broma.

Ipak, više od Girouda navijače brine misteriozna povreda leđa. Španca u sastavu nema još od 17. januara kada je zaradio crveni karton u kup susretu protiv Norwicha, a u petak Antonio Conte nije imao dobrih vijesti u vezi s povratkom u ekipu.

”Ne znam kad će se vratiti. Pokušavamo naći rješenje za bol u njegovim leđima. Ako me pitate, možda mu treba dan, možda mjesec, a možda ga neće biti do kraja sezone. Zabrinut sam za ovu sezonu.”

Ovakve izjave Contea začudile su mnoge jer niko nije dobio objašnjenje o kakvoj se tačno ozljedi radi. Španac navodno radi sve kako bi se oporavio, uključujući i vježbe u bazenu, ali neki nisu uvjereni u tu priču.

Tabloidi pak prenose reakcije navijača na snimku koja je objavila Moratina supruga, italijanski model Alice Campello. Ona je samo dan uoči utakmice s West Bromom na Instagramu objavila video na kojem pleše sa suprugom, a on joj radi pizzu i fenira kosu. Možda na trenutke izgleda malo bizarno, ali i romantično, ovisno iz kojeg ugla shvatate objavljenu snimku.

Navijače je pak iznervirala scena na kojoj suprugu podiže u zrak, što neko s jakim bolovima u leđima ne bi mogao napraviti ili barem ne bi smio. Valjda se uskoro i razjasni cjelokupna situacija.

DV/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)