Home / Vijesti / BiH / TIFA, OTVORENO: ”Čujem da navijači Željezničara hoće da neki drugi pjevač snimi ’Grbavicu’, ako im ne valja…”

TIFA, OTVORENO: ”Čujem da navijači Željezničara hoće da neki drugi pjevač snimi ’Grbavicu’, ako im ne valja…”

”… neka nađu nekog drugog da pjeva ’Grbavicu’, ali niko ne zna šta je na mojoj lijevoj strani; na mojoj lijevoj ruci se nalazi i grb sa ljiljanima, a ispod njega se nalazi i šahovnica”

Krajem novembra prošle godine Mladen Vojičić Tifa našao se u centru medijske pažnje u cijelom regionu, nakon što se pojavila fotografija na kojoj se vidi da pjevač ima istetoviran grb Srbije na desnom ramenu.

Fotografija je snimljena tokom nastupa Alena IslamovićaGorana Bregovića i Mladena Vojičića Tife u Chicagu. Nakon toga, Tifa je u većini slučajeva izbjegavao da komentariše svoj postupak, ali ipak je za portal Faktor.ba nedavno rekao:

“Ja sam Bosanac provoslavne vjeroispovjesti i to ću uvijek ostati. Ovim putem ne želim da se pravdam, ali nisam zaslužio prozivke i medijski linč.

Čak čujem da navijači Željezničara hoće da neki drugi pjevač snimi ’Grbavicu’. Sve ih pozdravljam. Ko je volio Tifu, taj će ga uvijek voljeti.

 To je njihov problem, ako im ne valja neka nađu nekog drugog da pjeva ’Grbavicu’, ali niko ne zna šta je na mojoj lijevoj strani.

 Na mojoj lijevoj ruci se nalazi i grb sa ljiljanima. Ispod njega se nalazi i šahovnica.” 

 

(SB/Mondo)

Komentari

komentari

Check Also

SKANDAL EUROPARLAMENTARKE IZ HDZ-a: Narugala se ženi u burkiniju, pa brže bolje obrisala post, ali malo prekasno…BILO BI DOBRO DA EU PARLAMENT RAZMOTRI POTEZE SVOJIH ČLANOVA I DA NACIONALISTE POPUT ŠUICE IZOPĆI IZ SVOJIH REDOVA

Predstavljati svoju zemlju u Europi na ovakav način je u najmanju ruku SKANDALOZAN ,BRUTALAN I …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)