Home / Ličnosti / ODBILA MILIONE! Viktorija Bekam neće više da peva sa grupom “Spajs grls”!

ODBILA MILIONE! Viktorija Bekam neće više da peva sa grupom “Spajs grls”!

Modna kreatorka Viktorija Bekam ipak neće svetu priuštiti da ponovo sluša kako izvodi dens hitove. Ona će svoje umetničke sposobnosti nastaviti da iskazuje i dalje kroz modu

Viktoriji u srednjim godinama više prija uloga majke, supruge i modne kreatorke nego uloga pevačice i zabavljačice koja je nekada žarila i palila na svetskoj sceni.

Priču oko ponovnog okupljanja čuvenih Spajsica ne čujemo prvi put. Od raspada grupe 2000. godine više puta se spekulisalo u javnosti da će ova petorka ponovo nastupiti u novom sjaju. Grupa Spajs Grls koju su činile Viktorija Bekam, Melani Braun, Ema Banton, Melani Čiškolm i Geri Horner je svojevremno prodala 85 miliona albuma, a za nihove hitove i pojavu gotove da ne postoji osoba koja nije znala.

Njihova druženja nisu česta, ali kada se okupe to vidi ceo svet putem društvenih mreža, što odmah pokrene glasine i pitanja da li će se ove nekadašnje zvezde ponovo okupiti i zasjati estradnim nebom.

– Ne idem na turneju. Spajs Grls ne idu na nikakvu turneju – rekla je Victoria za “Vogue”. Spekulacije oko okupljanja podgrejane su na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine kada su pevale na ceremoniji otvaranja. Svaki sledeći korak koji načine zajedno, pa makar to bio i čaj u 5 , pokrene priču u medijima šta bi bilo kad bi bilo, pa tako možemo u medijima videti naslove kako bi zaradile za početak svaka oko 10 miliona funti.

Ostale članice nekadašnje grupe ne kriju da bi ponovo stale na scenu, ali to najviše koči žena fudbalera Viktorija koja je nepokolebljiva u stavu da je moda, ipak njen poziv. Međutim, nekadašnja članica Honor je nedavno izjavila da će ipak nastupiti na kraljevskom venčanju u maju mesecu u Lodonu i da će to biti pravi “britanski” povratak.

Cafe.ba/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Zašto je 150.000 sarajevskih Srba napustilo svoje domove

Zastupnik u Hrvatskom saboru Ivan Pernar održao je tribinu u Bijeljini, gdje je imao žestoku …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)