Home / Ličnosti / Lepa Brena otkrila svoj bolni zdravstveni problem: “Bojala sam se hoću li preživjeti”

Lepa Brena otkrila svoj bolni zdravstveni problem: “Bojala sam se hoću li preživjeti”

LEPA BRENA za Blic je progovorila o zdravstvenom problemu koji je uvelike utjecao na njezin život i karijeru.

Naime, ona je tijekom karijere imala tešku i ozbiljnu upalu sinusa zbog koje je završila i na operaciji. Zbog toga, kaže, danas ima tako specifičan glas.

“Kako mi zdravstveno stanje nije bilo ugroženo? Nisam stigla to opisati u dokumentarcu. Radili smo hale i sportske dvorane u kojima nije bilo mazuta, tada je krenula velika ekonomska kriza. Hale uopće nisu imale grijanje. Morali smo tražiti da bar koliko-toliko upale grijanje. Međutim, oni su mislili da će se zagrijati zato što ima mnogo ljudi. Uvijek sam nastupala u nekim suknjicama. Sjećam se jedne godine da sam imala stravičnu upalu sinusa koja mi je ostala kronična i zbog koje i danas imam takav glas, kao da govorim kroz nos”, ispričala je Brena.

“Nekako sam uspjela otpjevati jedan koncert, na drugom sam kolabirala, pala na sceni. Helikopterom su me prevezli u Novi Sad direktno u bolnicu, sjećam se da su mi radili rendgenski pregled gdje su mi ustanovili da imam gnojnu upalu sinusa. To je bila toliko stravična bol da sam dobivala infuziju non-stop. Imala sam tolike bolove da nisam mogla otvoriti oči, svjetlost nisam mogla vidjeti. Plašila sam se tada da imam rak u glavi ili da imam neku težu bolest. Toliko je bilo katastrofalno da sam se brinula hoću li preživjeti”, prisjetila se.

“Drugi put se dogodilo da sam isto tako bila stravično bolesna, imali smo problem, nitko nije vjerovao da sam se razboljela. Jako mi je bilo loše, do te mjere da sam mislila da je kraj. Onda smo napravili krevet u autobusu. Pod temperaturom od 40 stupnjeva obukla sam kućni ogrtač, izašla na scenu u prepunoj hali. Tada je došao doktor sa mnom i rekao da ne možemo održati koncert. To su bile tako neke nevjerojatne priče. Problema je bilo stalno, događalo mi se da su mi se kostimi raspadali poslije dva koncerta”, ispričala je Brena.

Inače, u siječnju je izašao trodijelni dokumentarac o Lepoj Breni i fenomenu popularnosti njezinog Slatkog grijeha, no ona u filmu ipak nije htjela govoriti o zdravstvenim problemima s kojima se susretala tijekom karijere.

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)