Home / After Work / ETO PARA! AKO SVUDA OKO SEBE VIĐATE OVE ZNAKOVE, OČEKUJTE PRILIV NOVCA U NOVČANIK!

ETO PARA! AKO SVUDA OKO SEBE VIĐATE OVE ZNAKOVE, OČEKUJTE PRILIV NOVCA U NOVČANIK!

Prema nekim starim verovanjima i feng šui tradiciji, postoje znakovi koji nagovještavju pristizanje novca u vaš život – od određenih insekata u kući do mehurića na površini kafe.

1. Stalno viđate broj 8

Taj broj u Kini simbolizuje veliku sreću, to im je najsretniji broj. Takođe, simbolizuje ravnotežu. Ako ga viđate često, svuda oko sebe, moguće je da će vam se finansijska situacija popraviti.

2. Dobili ste nešto na određeni dan

Bilo da se radi o novcu ili nekom poklonu, ako ste ga dobili na prvi dan novog mjeseca ili u vrijeme punog mjeseca, lako je moguće da će novac početi da pristiže.

3. Biti trudna ili u blizini trudnice

Prema starom kineskom vjerovanju, trudnice nose sreću u sebi. Navodno možete privući obilje u život ako se nalazite blizu trudnice, sreća će se s nje proširiti i na vas, otkriva Atma.

4. Razni insekti u kući

Posebno ako su smeđe boje, tada prizivaju sreću i blagostanje, specijalno skakavci i paukovi – tako barem veruju u Trinidadu. Kod Kineza su zrikavci ti koje povezuju sa srećom.

Takođe, u nekim dijelovima svijeta vjeruju da leptiri tamnih krila donose dobre vijesti vezane za karijeru i finansije.

5. Mjehurići na kafi

Ljudi koji vide mehuriće na površini kafe mogli bi da imaju pozitivne promjenama u životu. Kanađani vjeruju da je znak sreće kada mehurić s kafe stavite na kašičicu, a on se ne rasprsne

6. Posjedovanje mnoštva kovanica

Na primjer, ako ih držite u velikoj staklenoj tegli ili kasici, to privlači novac i blagostanje. Ako kovanice držite u kuhinji, to još više pomaže finansijskoj dobrobiti – prema feng šui teoriji.

Rusi vjeruju da bogatstvo privlače vrećice novca sakrivene u ormaru ili svuda po kući.

7. Ptičji izmet na tijelu

U našim krajevima je ovo vjerovanje jako poznato – ako se ptica uneredi na vas, odnosno zasipa vas svojim izmetom – to je znak dobre sreće i najava novčanog dobitka u skoroj budućnosti.

8. Inicijali u paukovoj mreži

Ako pogledate u paukovu mrežu i tamo ugledate formaciju niti koja asocira na vaše inicijale, to je posebna naznaka skorog priliva novca u vaš život.

Izvor: novi.ba

Komentari

komentari

Check Also

ADVOKAT ANEL KURTOVIC I ZARUCNICA SANJA CERIC U SLUZBI UCJENA I POLITIKE

RETROSPEKTIVA Krajem oktobra prosle godine u medijima se pojavila Sanja Ceric kao osoba, koja je …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)