Home / Ličnosti / TUGA U ENGLESKOJ I CIJELOJ EVROPI: UMRO JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA MANCHESTER UNITEDA…

TUGA U ENGLESKOJ I CIJELOJ EVROPI: UMRO JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA MANCHESTER UNITEDA…

Bivši igrač Celtica i Manchester Uniteda Liam Miller (35) preminuo je četvrtak navečer nakon kratke borbe s rakom gušterače.

Prošlog studenog objavljeno je da Irac ima rak gušterače, zbog čega je putovao i na liječenje u Sjedinjene Države. Vratio se u rodni Cork i započeo kemoterapiju, no ona se pokazala kao kobna.

Miller je od 2000. do 2004. godine igrao za Celtic te osvojio jedan naslov prvaka, nakon čega je otišao u Manchester United. Pod vodstvom Sira Alexa Fergusona upisao je 22 nastupa te bio posuđen Leeds Unitedu. Igrao je i za Sunderland, QPR, Hibernian te nekoliko australskih klubova, a karijeru je završio u američkim Wilmington Hammerheadsima prije nego što je krenuo u borbu s opakom bolešću. Za Irsku je odigrao 21 utakmicu.

“Otišao si prerano, ovo su strašne vijesti. Molim se za tvoju obitelj”, napisao je na Twitteru Stilian Petrov koji je igrao s Millerom, a sam je prebolio leukemiju.

Miller je iza sebe ostavio troje djece.

Prošlog studenog objavljeno je da Irac ima rak gušterače, zbog čega je putovao i na liječenje u Sjedinjene Države. Vratio se u rodni Cork i započeo kemoterapiju, no ona se pokazala kao kobna. Miller je od 2000. do 2004. godine igrao za Celtic te osvojio jedan naslov prvaka, nakon čega je otišao u Manchester United. Pod vodstvom Sira Alexa Fergusona upisao je 22 nastupa te bio posuđen Leeds Unitedu. Igrao je i za Sunderland, QPR, Hibernian te nekoliko australskih klubova, a karijeru je završio u američkim Wilmington Hammerheadsima prije nego što je krenuo u borbu s opakom bolešću. Za Irsku je odigrao 21 utakmicu.

index.hr

Komentari

komentari

Check Also

Moskva spremna da podrži osamostaljenje Republike Srpske

Moskva je spremna da podrži Republiku Srpsku da otvori pitanje svog osamostaljenja, naročito u kontekstu …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)