Home / Ličnosti / TUGA U ENGLESKOJ I CIJELOJ EVROPI: UMRO JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA MANCHESTER UNITEDA…

TUGA U ENGLESKOJ I CIJELOJ EVROPI: UMRO JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA MANCHESTER UNITEDA…

Bivši igrač Celtica i Manchester Uniteda Liam Miller (35) preminuo je četvrtak navečer nakon kratke borbe s rakom gušterače.

Prošlog studenog objavljeno je da Irac ima rak gušterače, zbog čega je putovao i na liječenje u Sjedinjene Države. Vratio se u rodni Cork i započeo kemoterapiju, no ona se pokazala kao kobna.

Miller je od 2000. do 2004. godine igrao za Celtic te osvojio jedan naslov prvaka, nakon čega je otišao u Manchester United. Pod vodstvom Sira Alexa Fergusona upisao je 22 nastupa te bio posuđen Leeds Unitedu. Igrao je i za Sunderland, QPR, Hibernian te nekoliko australskih klubova, a karijeru je završio u američkim Wilmington Hammerheadsima prije nego što je krenuo u borbu s opakom bolešću. Za Irsku je odigrao 21 utakmicu.

“Otišao si prerano, ovo su strašne vijesti. Molim se za tvoju obitelj”, napisao je na Twitteru Stilian Petrov koji je igrao s Millerom, a sam je prebolio leukemiju.

Miller je iza sebe ostavio troje djece.

Prošlog studenog objavljeno je da Irac ima rak gušterače, zbog čega je putovao i na liječenje u Sjedinjene Države. Vratio se u rodni Cork i započeo kemoterapiju, no ona se pokazala kao kobna. Miller je od 2000. do 2004. godine igrao za Celtic te osvojio jedan naslov prvaka, nakon čega je otišao u Manchester United. Pod vodstvom Sira Alexa Fergusona upisao je 22 nastupa te bio posuđen Leeds Unitedu. Igrao je i za Sunderland, QPR, Hibernian te nekoliko australskih klubova, a karijeru je završio u američkim Wilmington Hammerheadsima prije nego što je krenuo u borbu s opakom bolešću. Za Irsku je odigrao 21 utakmicu.

index.hr

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)