Home / Ličnosti / RADU MANOJLOVIĆ PROGANJA VEOMA MOĆAN SRPSKI POLITIČAR: Imam veliki problem s njim (FOTO)

RADU MANOJLOVIĆ PROGANJA VEOMA MOĆAN SRPSKI POLITIČAR: Imam veliki problem s njim (FOTO)

Zivka je non-stop, šalje joj skupocene poklone i ide na njene nastupe. Na kraju su pale teške reči – folkerka se izvikala na njega i bila izričita da je srećna sa Harisom.

Za Radom Manojlović totalno je odlepio jedan vrlo moćan političar (ime i prezime poznato redakciji), koji po svaku cenu želi da je razdvoji od dečka Harisa Berkovića, ekskluzivno saznaje Kurir.

Taj moćnik je toliko navalentan da joj šalje skupocene poklone, a odnedavno je počeo i da je proganja po nastupima.

Vratila darove

– Rada je jedna od omiljenih pevačica naših političara. Svi je cene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Verujte da njega ne zanima ni to što je u srećnoj vezi s Harisom, sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali pre pola godine na jednom privatnom veselju gde je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je dala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav. Međutim, to njega nije sprečilo da joj se navalentno udavara – kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica poludela kada je nedavno od njega dobila veoma skup poklon na kućnu adresu:

– Čim je videla od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji je bio na tezgi u inostranstvu, i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklon.

Političara to nije sprečilo da nastavi da je proganja.

– Danima ju je zvao, ali ona nije htela da mu se javi. Zato je na kraju otišao na jedan njen nastup. Tamo su pale teške reči – Rada je vikala na njega, bila je izričita i postavila ga na svoje mesto. Objasnila mu je da je u srećnoj vezi sa Harisom i da tu ljubav niko ne može da uzdrma i zamolila ga da prestane da je proganja jer nikad neće biti s njim – završava naš izvor.

U stabilnoj vezi

Pozvali smo pevačicu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Jao, ne želim da pričam na tu temu, imala sam baš veliki problem. Svi znaju da imam dečka i ne zanima me taj političar, niti bilo ko drugi. Danas svako daje sebi pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično. Ali mene interesuju samo posao, nove pesme i publika. U stabilnoj sam vezi i nema potrebe da pričam na tu temu – bila je izričita pevačica.

 

 

Pomera granice među najplaćenijima

Rada je poslednjim spotovima pomerila granice na srpskoj estradi. Ona je snimila hitove „Pola dva“, „Dva promila“ i „Život na Mesecu“, kojima obara rekorde na Jutjubu. Ali to nije sve. Pevačica je za svaku pesmu uradila visokobudžetne spotove. Samo jedan spot ju je koštao oko 25.000 evra! Međutim, pevačica ne žali para za karijeru, a budući da je jedna od najplaćenijih kod nas, ne sumnjamo da joj se to i isplati.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Komentari

komentari

Check Also

Si Đinping: Pripremite se za teška vremena

Kina mora da se pripremi za teška vremena pošto je međunarodna situacija sve komplikovanija, rekao …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)