Home / Ličnosti / SVJEDOK NEZAPAMĆENOG ZLOČINA: „Čuo sam nesnosne krikove, režao je i kidao ga kao pas…“

SVJEDOK NEZAPAMĆENOG ZLOČINA: „Čuo sam nesnosne krikove, režao je i kidao ga kao pas…“

Što je navelo Harrouffa na takav stravičan zločin i dalje nije jasno. Prvo se mislilo da je zločin počinio pod utjecajem tzv. zombi droge, ali je nalaz pokazao da je u organizmu imao samo tragove THC-a

Svjedok Jeffrey Fisher nedavno je opet ušao u garažu u kojoj je Austin Harrouff (21) s Floride u kolovozu 2016. divljački ubio svoje susjede Johna Stevensa (59) i Michelle Mishcon (53) te ih počeo jesti.

Fisher se morao zbog procesa protiv Harrouffa prisjetiti detalja tog stravičnog dana, piše Daily Mail. 

– Čuo sam nesnosne krikove, a kada sam ušao u garažu zatekao sam mladića kako reži i kida mu obraz kao pas – rekao je Fisher.

Što je navelo Harrouffa na takav stravičan zločin i dalje nije jasno. Prvo se mislilo da je zločin počinio pod utjecajem droge tzv. crne mambe, ali je nalaz pokazao da je u organizmu imao samo tragove THC-a. Harrouff tvrdi da nije kriv i na suđenju će se vjerojatno braniti da je u trenutku počinjenja zločina bio neuračunljiv. Njegovi odvjetnici misle da ne treba odgovarati za zločine jer se nije mogao kontrolirati.

– Vidio sam Michelle kako leži na podu i Harrouffa koji se nadvio nad njom. Okrenuo se prema meni i rekao mi: “Ne želiš sudjelovati u ovome”. Zamahnuo je rukom jer me htio udariti. Izmaknuo sam se, a onda sam opet čuo Stevensa kako viče – rekao je Fisher.

Policajac Wayne Trocan bio je među prvim policajcima koji su došli na mjesto zločina. Zatekao je mladića kako stoji iznad Stevensa samo nekoliko metara dalje od mjesta na kojem ga je napao nožem. Vidio je veliku količinu krvi na prilazu kući.

Režao je i držao Stevensa za obraz poput ribe na udici – rekao je Trocan. Uspio je svladati mladića i staviti mu duple lisice. Austin Harrouff je kasnije u emisiji Dr. Phil rekao kroz suze da on nije loša osoba i da nije htio ubiti to dvoje ljudi.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

ADVOKAT ANEL KURTOVIC I ZARUCNICA SANJA CERIC U SLUZBI UCJENA I POLITIKE

RETROSPEKTIVA Krajem oktobra prosle godine u medijima se pojavila Sanja Ceric kao osoba, koja je …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)