Home / Vijesti / Svijet / Trump želi sve najbolje dužnosniku koji je dao ostavku zbog optužbi za obiteljsko nasilje

Trump želi sve najbolje dužnosniku koji je dao ostavku zbog optužbi za obiteljsko nasilje

AMERIČKI predsjednik Donald Trump rekao je u petak da dužnosnik u Bijeloj kući Rob Porter, koji je ovaj tjedan podnio ostavku nakon optužbi da je zlostavljao dvije bivše supruge, ostaje pri tome da je nedužan te da mu želi sve najbolje.

“Rekao je da je nedužan. Mislim da se toga sjećate. Rekao je vrlo snažno jučer da je nedužan”, rekao je Trump u Ovalnom uredu.

“Mi mu sigurno želimo sve najbolje. Očito je ovo teško vrijeme za njega, i on je obavio vrlo dobar posao u Bijeloj kući. Nadamo se da je pred njim sjajna karijera”, dodao je Trump.

Američki predsjednik nije se osvrnuo na izjave dviju žena koje su ovaj tjedan objavile dokaze verbalnog i tjelesnog zlostavljanja što su ga pretrpjele živeći u braku s Porterom.

Trump je rekao da je za optužbe doznao nedavno te da je njima “iznenađen”.

Porterova ostavka u srijedu otvorila je pitanja o tome koliko je Bijela kuća znala o optužbama protiv Portera i koliko vremena im je trebalo da počnu djelovati.

Tajnik osoblja Bijele kuće Rob Porter podnio je ostavku pošto su ga dvije bivše supruge javno optužile za obiteljsko nasilje.

Ostavku je dao nakon što su Daily Mail i The Intercept objavili napise s iskazima dviju Porterovih bivših supruga, Colbie Holderness i Jennifer Willoughby u kojima su rekle da su bile tjelesno i psihički zlostavljane.

Index

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)