Home / Ličnosti / NAJGORI NAPAD NA KOLINDU IKAD: Bivši general HV-a pozvao predsjednicu da se izvini Hrvatima i otkaže gostoprimstvo Vučiću! (VIDEO)

NAJGORI NAPAD NA KOLINDU IKAD: Bivši general HV-a pozvao predsjednicu da se izvini Hrvatima i otkaže gostoprimstvo Vučiću! (VIDEO)

Bivši hrvatski general Željko Sačić pozvao je javno predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović da otkaže posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ako hoće da spasi svoju funkciju i političku budućnost

Sačić je u emisiji TV Z1 “Bujica” srpskog predsjednika Vučića nazvao “četnikom”, a potom poručio Kolindi Grabar Kitarović da otkaže posjetu i izvini se Hrvatskom narodu, a Srbima da se “riješe Vučića”?!

 Sačić, koji je inače počasni predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, kaže da će Kolinda snositi teške političke posljedice ukoliko do posjete dođe, i tvrdi da je jedini način da spasi svoj ugled – da otkaže posjetu re se ispriča Hrvatima za uvredu.

Poslije poziva voditelja građanima Zagreba da spuste roletne na prozorima u ulicama kojima prolazi srpska delegacija, kako bi pokazali da Vučić nije dobrodošao u Hrvatsku, Sačić je rekao da se srpski narod treba riješiti Vučića.

SB/Poslovnidnevnik.ba

 

 

Komentari

komentari

Check Also

Zimzograd u novom svjetlosnom izdanju ZIMZOGRAD ZASIJAO SA 300.000 LAMPICA

Nova sezona Zimzograda otvorena je u petak 14.12.2018. godine u parku Mladen Stojanović u Banjaluci, …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)