Home / Vijesti / BiH / Prirodna kozmetika Gloria: Domaći brand u pohodu na europsko tržište

Prirodna kozmetika Gloria: Domaći brand u pohodu na europsko tržište

U Sarajevu je održana promocija domaćeg branda prirodne, ručno rađene kozmetike Gloria.6D5BFA0C-7AC0-42E7-8A29-E59359F95EE4Na samom početku prisutni novinari te ljubitelji prirodne njege lica i tijela mogli su čuti zanimljivosti o smilju i čudesnom ulju koje se iz njega dobiva. Nakon toga i stručno savjetovanje o načinima prepoznavanja prirodne njege i blagodati koje ona pruža.

ECCA5F75-5156-4BB9-AB27-4CCD85978280

Mladi kozmetički brand iz Mostara u svojoj paleti nudi 45 proizvoda za njegu lica i tijela , kao i liniju proizvoda za muškarce i bebe. U okviru wellness kutka gosti su isprobali Gloria kozmetičke preparate kao i sirovine poput maslaca, biljnih i eteričnih ulja, a čuli su i dragocjene savjete za njegu kože.

Prirodna kozmetika ne mora nužno biti i organska, pojasnila je kreatorica i fitoaromaterapeutkinja Gloria Volarić – Galić ali moramo razlikovati pravu prirodnu kozmetiku od one kojoj je samo neopravdano dodan epitet „prirodna”.

“Treba znati da svi proizvodi koji se reklamiraju kao prirodni ne moraju nužno to i biti. Jedno od najvažnijih pravila prirodne kozmetike glasi da onaj proizvod koji ne možete pojesti nije u potpunosti prirodan. Prirodna kozmetika ne sadrži sintetičke boje, mirise, konzervanse, mineralna ulja, silikone, parafine i ostale petrolate. Proizvedena je od prirodnih sirovina i samoniklog bilja iz čistih područja” – izjavila je Gloria.

1862F015-B797-48A4-9CAF-1A68FC29BAAB

Smilje je posljednjih godina, kako je pojasnila Gloria, doživjelo pravi procvat u kozmetici i farmaciji zahvaljujući svom čudesnom učinku na kožu i anti-age djelovanju.

“Pored domaćeg ulja od smilja osnov naše proizvodnje su i visokokvalitetne 100% prirodne sirovine poput hladno cijeđenih biljnih i eteričnih ulja, maslaca, prirodnog pčelinjeg voska, mirisnih vodica aromatičnog bilja, prirodne gline te sol Mrtvog mora“ – naglasila je Gloria.

Prema njenim riječima, ono što se nanesete na kožu prodire u organizam kroz svega par minuta te upravo zbog toga moramo pomno birati preparate za njegu.

Brand Gloria naklonost brojnih korisnika stekao je isključivo putem linije proizvoda Zlatne kolekcije koja je glavni saveznik u borbi protiv bora, mrlja i drugih znakova starenja. Osim proizvoda od smilja može se pohvaliti luksuznim asortimanom za njegu tijela – Srebrenom kolekcijom, te linijom prozvoda za bebe i muškarce.

Sve recepture su originalne i rezultat su fitoaromaterapeutskog i farmaceutskog znanja, stečenog iskustva iskustva i konstantnogistraživanja.

”Sirovine od kojih se spravljaju kreme su jestive, tako da nema bojazni od bilo kakve vrste kontraindikacija ili negativnih nuspojava na samoj površini kože“ – zaključila je Volarić – Galić i naglasila da je samo zdrava koža ujedno i lijepa koža.

Proizvodi branda Gloria uskoro će se naći i na značajnijim europskim tržištima čije je stroge kontrole kvalitete i vrijednosti proizvoda ovaj brand prošao s najvećom ocjenom.

Press Via Media

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)