Home / Nekategorisano / Prosinečki hvalio igrača: On je budućnost bh. nogometa

Prosinečki hvalio igrača: On je budućnost bh. nogometa

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki u intervjuu za Sportske novosti Jutarnjeg lista pohvalio je Luku Menala nakon američke turneje i utakmica protiv Meksika i SAD.

“Šehić je branio fenomenalno. No dobro, on je već bio u reprezentaciji. Svakako bih istaknuo Luku Menala jer taj mladić to definitivno zaslužuje. Nadalje, treba pohvaliti Sarića, mladog Ćavara, Lončara… Graovac je recimo odigrao izvanredno. Ma, ima zaista dobrih igrača, tako da sam na kraju, jednostavno, morao biti zadovoljan svime što sam vidio na turneji.

Novinare Sportskih novosti posebno je interesovao 21-godišnji igrač Širokog Brijega Luka Menalo. Riječ je o momku koji igra na lijevom krilu, a može i na desnom. Izvještaji s prve utakmice Zmajeva, protiv SAD-a, govorili su da je pokazao bogomdan talent, da je bio najbolji igrač utakmice.

“Luka Menalo igrač je za Dinamo! Čvrsto stojim iza te svoje tvrdnje. Menalo je budućnost bosanskohercegovačkog nogometa. Ima tek 21 godinu, a već pokazuje vrhunsku kvalitetu. Zato velim da je bez sumnje igrač za Dinamo, da može igrati na visokoj razini. Naravno, ja govorim svoje mišljenje, u Dinamu postoje ljudi zaduženi za dovođenje igrača. Menalo je, ne pretjerujem, protiv SAD-a odigrao utakmicu na vrhunskoj razini, a tu je razinu potvrdio i u 45 minuta protiv Meksika”.

Prosinečki je govorio i o Izetu Hajroviću koji je potpisao za Modre. Hoće li u budućnosti biti u izbornikovu fokusu?

“U jednom je razdoblju Hajrović bio u reprezentaciji BiH. Vidim ga kao našeg reprezentativca. Jedno vrijeme nije igrao u Werderu, čak dosta vremena. Meni je kao izborniku jako dobro došlo što je potpisao za Dinamo, vjerujem da će se ondje pokazati u pravom svjetlu te da će kontinuirano igrati. Isto tako vjerujem da će u tom slučaju opet biti u reprezentaciji BiH”, zaključio je Prosinečki.

N1

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

RACIJA U NJEMAČKOJ -UHVAĆENI NEPRIJAVLJENI RADNICI IZ BIH I SRBIJE

Nakon opsežne akcije krajem ožujka, kada su pripadnici njemačke Carine otkrili 22 radnika iz BiH …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)