Home / Ličnosti / FOTO: Kćerka Stevea Jobsa prava je ljepotica s tipičnim bogataškim hobijem na koji troši hrpu love

FOTO: Kćerka Stevea Jobsa prava je ljepotica s tipičnim bogataškim hobijem na koji troši hrpu love

Eve Jobs najmlađe je dijete pokojnog osnivača Applea Stevea Jobsa i Laurene Powell-Jobs, a iako ima tek 19 godina, veoma je uspješna mlada dama.

Plavokosa ljepotica studentica je prestižnog Stanforda koja se u slobodno vrijeme bavi jahanjem te je u njemu prilično uspješna. Tako je Equnews objavio je da je Eve u ožujku 2017. godine proglašena jahačicom mjeseca od strane Show Jumping Hall of Fame nakon uspješnih nastupa na turnirima diljem svijeta, između ostalih u Hamptonsima, Lexingtonu, Kentuckyju, Kanadi i Velikoj Britaniji.

S obzirom na to da je njena obitelj, koju uz majku i Eve čine još brat Reed i sestra Erin, teška oko 20,1 milijardu dolara, jasno je da je Evin život prilično glamurozan.

U biografiji “Steve Jobs” autor Walter Isaacson opisuje Evu kao “svojeglavu, duhovitu djevojku” koja je znala kako “dovesti u red” slavnog oca te je čak nazivala njegove asistentice da upišu druženja s njom u njegov raspored.

Svoj novac Eve troši na – konje.

Pretprošle godine njena majka kupila je 15 milijuna dolara vrijedan ranč u Wellingtonu na Floridi kako bi Eve imala mjesto za treniranje jahanja. Daily Mail pisao je da je ranč opremljen stajom u koju stane 20 konja te terenom za jahanje.

U tinejdžerskim godinama je aktivno trenirala jahanje, išla u srednju školu i pripremala se za fakultet.

“Trebalo mi je dosta vremena da smislim kako balansirati druženja s prijateljima, školu i jahanje, no na kraju sam shvatila da prioritet treba biti ono što ti je najvažnije”, rekla je 2016. u intervjuu za Upper Echelon Academy te najavila da će se kasnije fokusirati na fakultet i putovanja svijetom.

Iste je godine uz svoju miljenicu, kobilu Missy Clark, u staju na ranču dovela i pastuha nazvanog Chill RZ, čija cijena nije otkrivena. Jahanje je popularan sport kod mladih nasljednika pa se njime bave i Georgina Bloomberg, Jennifer Gates, Jessica Springsteen te Destry Spielberg.

Evin dečko Eugenio Garza Perez također se bavi jahanjem te studira ekonomiju na sveučilištu u Miamiju.

Steve Jobs je prije smrti govorio da vidi Eve na čelu svoje kompanije, ali i Amerike, prenosi Index.

“Ona je najupornije dijete koje sam ikad upoznao”, rekao je Isaacsonu.

(24sata.info)

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)