Home / After Work / VIDEO Reakcija ove kujice na riječ “šetnja” nasmijat će vas do suza

VIDEO Reakcija ove kujice na riječ “šetnja” nasmijat će vas do suza

KUJICA Poppy nije oduvijek imala ovako divan život i vlasnike koji je obožavaju. Pronašli su je u šumi kada je imala nešto manje od dva mjeseca. Zaključili su da ju je tamo ostavio uzgajivač zbog toga što je imala nekoliko fizičkih mana. No, njezini su se novi vlasnici odmah zaljubili u nju. Nakon što se potpuno oporavila, počela je živjeti potpuno novi život.

Vrlo su brzo shvatili da obožava ići u šetnje te da potpuno poludi kada shvati da je vrijeme za nju. Kada njezini vlasnici izgovore riječ “šetnja” (eng. walk), ona se pretvori u malog vuga i počne zavijati. Obožava vrijeme provoditi vani i otkrivati svijet oko sebe. Svoje vlasnike voli najviše na svijetu, a više od svega mrzi se odvajati od njih.

Kada se njezina vlasnica vrati s posla, uvijek dobije najslađi doček. Poppy se ponaša kao da svoju vlasnicu nije vidjela sedam godina, a ne nekoliko sati. Vjerujemo da Poppy dobro zna da su joj ovi ljudi spasili život i pružili joj nešto što prije nije imala te da ih zato toliko obožava. Njezina reakcija dobro nas je nasmijala, a nadamo se da će i u vaš dan unijeti dozu vedrine.

Index

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)