Home / Vijesti / BiH / TELEPERFORMANCE ZAPOŠLJAVA-Odlična prilika za otvaranje novih radnih mjesta

TELEPERFORMANCE ZAPOŠLJAVA-Odlična prilika za otvaranje novih radnih mjesta

Sarajevo, 26.01.2017. – Kompanija Teleperformance, lider u pružanju podrške klijentima iz različitih privrednih sektora putem više kanala, sa 217 000 uposlenika u 74 zemlje širom svijeta, planira otvoriti ured u Sarajevu.

BC89CF0E-CDAE-4A3E-A9E5-1AB44A727CA7
Ova kompanija objavila je poziv svim zainteresovanim iz Bosne i Hercegovine da im se pridruže na Danu karijere, koji će se održati u srijedu 7. februara, u periodu od 09:30 do 17:30 sati, u prostorijama My Face-a (Vilsonovo šetalište br.8).
Svi posjetioci Dana kompanije upoznat će se sa aktivnostima i budućim planovima kompanije. Kandidati će imati priliku upoznati predstavnike Teleperformance, te se predstaviti na intervjuu i dobiti šansu za zaposlenje u ovoj uspješnoj kompaniji.
Ukoliko ste komunikativni, dinamični i perfektno poznajete njemački jezik, ovo je prilika za vas – navedeno je u oglasu.
Odlični uslovi rada, privlačna plata i puno radno vrijeme samo su neki od razloga zbog kojih je, prema podacima portala Posao.ba iz 2014. godine, zanimanje call operatera zauzelo drugo mjesto na listi 10 najtraženijih zanimanja u BiH.

Sve dodatne informacije kao i registracijski formular nalaze se na zvaničnoj Facebook stranici Facebook.com/TeleperformanceBH
Press Via Media

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)