Home / Ličnosti / BIVŠOJ PREREZAO GRKLJAN, IZBO JE NOŽEM, PA JE MRTVU SILOVAO! Nezapamćen zločin iz ljubomore u Rusiji!

BIVŠOJ PREREZAO GRKLJAN, IZBO JE NOŽEM, PA JE MRTVU SILOVAO! Nezapamćen zločin iz ljubomore u Rusiji!

Student Artjom Ishakov (19) iz Moskve davio svoju bivšu devojku Tatjanu Strahovu (19), prerezao joj grkljan i izbo je. Silovao ju je dva puta dok je umirala, a imao je seks i s njenim lešom. Priznao sve, pa se obesio

Ruski student Artjom Ishakov (19) iz Moskve ubio je bivšu devojku Tatjanu Strahovu (19) i mrtvu je silovao u naletu ljubomore jer je ona našla novog dečka. On je do detalja prepričao svoj zločin u internet poruci njenim i svojim roditeljima, pa se na kraju obesio.

Ishakov, koji je studirao računarstvo na elitnom Bauman univerzitetu u Moskvi, napisao je da nije mogao da podnese to što ga je Tatjana, inače studentkinja ekonomije, ostavila. Iako su okončali vezu, nastavili su da žive u istom stanu kao cimeri, a on je poludeo kad je čuo da je ona našla novog dečka Igora iz Sankt Peterburga. Kako je priznao, nije mogao da podnese to što nema seks sa Tatjanom.

facebook

– Tatjana je došla kući dok sam sedeo u kuhinji. Otišla je u svoju sobu. Upao sam kod nje i ošamario je. Pala je na pod, a onda sam je udario još nekoliko puta. Krv je počela da joj teče iz usta, a ona mi je govorila da izađem – napisao je Ishakov.

On, međutim, nije otišao, već je počeo da davi bivšu devojku.

– Davio sam je dok nisam pomislio da je mrtva. Odlučio sam da je je*em dok se ne ohladi. Nakon što sam imao seks sa njom, shvatio sam da joj srce i dalje kuca i da je bila samo bez svesti. Onda sam uzeo nož i prerezao joj grkljan. Ne znam koliko sam dobro to uradio, ali je krv šikljala na sve strane. Srce joj je i posle toga snažno udaralo i ispuštala je čudne zvuke. Zato sam uzeo nož i ubo je dva puta između rebara sa leve strane tela. Zatim sam je tako krvavu je*ao još jednom i odlučio da ovo napišem – naveo je student.

Rus je dodao da je u jednom trenutku zapušio Tatjani usta njenom čarapom kako ne bi gledao krv niti slušao čudne zvuke njenog tela, a oko prerezanog vrata joj je obmotao konopac.

– Nakon toga sam ogladneo. Otišao sam u kuhinju i pojeo nekoliko sendviča. Odspavao sam nekoliko sati, a onda još jednom imao seks sa Tatjaninim lešom. Bila je strašno hladna, poput njenih osećanja prema meni –opisao je ubica.

Ishakov je posle priznanja napisao poruku u kojoj se izvinio Tatjaninim roditeljima.

– Oprostite mi jer sam vam ubio jedinu ćerku. Mnogo sam je voleo. Tek u ovom trenutku shvatam šta sam uradio. Zgađen sam jer sam imao seks sa Tatjaninim lešom – naveo je Ishakov.

Rus je dodao da ne može da prihvati to što je uradio.

– U šta sam se pretvorio. Izvinite. Idem da poljubim Tanju u čelo i spremim se za sopstvenu smrt – poručio je ubica, a zatim se obesio.

facebook  Artjom Ishakov

Informer

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)