Home / Vijesti / BiH / ARDUANA NAKON RAZVODA OD AL’DINA I ULASKA U NOVI BRAK: POGLEDAJTE ŠTA SVE RADI ZA LJEPOTU…

ARDUANA NAKON RAZVODA OD AL’DINA I ULASKA U NOVI BRAK: POGLEDAJTE ŠTA SVE RADI ZA LJEPOTU…

Poznata TV novinarka Arduana Pribinja izgleda odlično i ako je suditi po tome, prevlada je probleme koje je imala nakon prekida braka sa pjevačem Al Dinom Kurićem, s kojim ima dvoje djece. Već neko vrijeme je u novom braku, ovoga puta sa Mahirom Vražalićem.

U razgovoru za sajt Shush-Mush priznala je šta radi kako bi izgleda lijepo, između ostalog i da je počela posjećivati kozmetičarku. Prenosimo ovaj intervju…

Koji brend voliš?

Arduana: Zaljubljena sam u “C.O.S” i brand “And Other Stories” no nažalost, nemamo ih ovdje, niti u zemljama okruženja. Massmo Dutti je brend koji kupujem, volim i Zaru. Bar jednom godišnje počastim sebe Max Marom, nešto češće Marellom.

U čemu se najbolje osjećaš?

Arduana: U jednostavnim modelima, ravnih, čistih krojeva napravljenih od prirodnog materijala. U principu najrjeđe oblačim stvari koje sam najviše platila, to su one stvari koje zovemo “za posebne prilike”. Razlog je jednostavan, ja nemam vremena za posebne prilike! Istini za volju najljepše se i osjećam u ležernom casual izdanju. Te stvari nekada zbilja kupim za sitne novce i brend nije bitan koliko je važan sastav materijala. Sintetiku izbjegavam, posebno ukoliko odjevni predmet ide direktno na kožu.

Koje boje su ti najomiljenije?

Arduana: Bijelo je moja boja. Cijelo kasno proljeće, ljeto i dobar dio rane jeseni provodim u bijelom. U tom periodu ormar mi liči na reklamu za deterdžent za pranje bijelog. Poslije bijele je paleta pastelinih, pa onda jarke boje. Jarke boje znaju popraviti raspoloženje, najozbiljnije vam kažem.

Kako se spremaš za specijalne prilike?

Arduana: Tada posjećujem svoju šnajdericu, tetu Adviju. Teško za sebe mogu pronaći odgovarajuće toalete ili svečana odijela. Uvijek je nešto ili preusko, ili preotvoreno ili prozirno, tako da šijem stvari za specijalne prilike.

Kako se oblačiš za TV nastupe?

Arduana: Al Jazeera je news kanal s jasnim dress codom. U programu sam uglavnom u odijelima. O mom odijevanju tada brine naša stilistica Džana Mirković. Kada sam u programu, razmišljam samo o kvaliteti programa, Džana se brine za look.

Kako njeguješ lice?

Arduana: Prije nekoliko mjeseci sam počela posjećivati kozmetičarku. Tek sada. Ranije sam smatrala da nema potrebe i da moje lice ne treba stručnu njegu, sada već mislim da mi je njen savjet potreban. Kažu da nemaju mnogo posla oko mene. Čišćenje, lagana maskica i to je to. Moja svakodnevna njega lica ne traje dugo, ali je temeljita i svakodnevna. Podrazumijeva čišćenje i hranjenje. Koristim uglavnom hidratantne kreme i arganovo ulje.

Koja kozmetika ti je omiljena?

Arduana: Sensai puder na bazi svile je proizvod od kojeg godinama ne odustajem. Kozmetika Bare Minerals je također jedan od omiljenih brendova. nedavno sam posjetila i novootvoreni salon kozmetike NYX u Gazihusrevbegovoj i moram ih pohvaliti. Kvaliteta nadmašuje cijenu proizvoda.

DV/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)