Home / Vijesti / Regija / Big Brother nije ni počeo, a već se digla prašina: Otkrivamo istinu o tome tko ulazi u kuću

Big Brother nije ni počeo, a već se digla prašina: Otkrivamo istinu o tome tko ulazi u kuću

OTKAKO je RTL objavio da ćemo u 2018. godini ponovno pratiti živote kandidata zatvorenih u jednu ogromnu kuću u zagrebačkoj Dubravi, koji će se boriti za nagradu od pola milijuna kuna, mediji su se bacili na špekuliranje tko će biti ti kandidati.

Saša Muhek, Perica Čabraja, Marija Prekodravac, Ana Kovačec – samo su neka od imena koja se spominju kao potencijalni kandidati za ulazak u Big Brother kuću. No koliko u tome ima istine i zna li se već sad tko će nekoliko mjeseci pred kamerama uveseljavati pučanstvo?

Kako doznajemo od izvora bliskih produkciji, većina s ovog popisa nije prošla ni prvi krug audicija. Naš izvor tvrdi da je riječ o kandidatima koji su se očito sami javili medijima i pokušali se progurati.

Sašu Muheka javnost je upoznala kao prevarenog zaručnika Marine Raguž, koja je bila natjecateljica u posljednjoj sezoni te se spetljala s bivšim nogometašem Romanom Obilinovićem, s kojim je i danas u vezi. Perica Čabraja navodno je, pak, nogometaš s kojima je Marina izvan kuće varala Muheka, a koji se tijekom njenog boravka u izolaciji javio medijima i ispričao svoju priču.

Marija Prekodravac već je svoju sreću s realityjima okušala u Farmi, gdje se potukla s Anamarijom Džambazov i ekspresno izletjela van. Željna medijske pažnje odlučila se prijaviti u Big Brother te usput obavijestiti svekoliko pučanstvo o svojim planovima.

Jedina koja dosad nije imala nikakvog dodira s realityjima je Ana Kovačec, koju su Indexovi čitatelji upoznali kao jednu od kandidatkinja u izboru za najseksi Hrvaticu Borisa Štajduhara. Atraktivna Ana tada je osvojila najviše vaših glasova, no nakon glasanja žirija pobjedu je odnijela Tea Lukić.

Tada nam je rekla da s dečkom vodi dva restorana, a u slobodno vrijeme se druži, trenira s prijateljicama i šeće sa psom.

“Dečko me osvojio time što je duhovit, nije napadan, stvarno je drag i, naravno, zgodan”, rekla je te otkrila da imaju poslovne planove i trenutno skupljaju novac za proširenje posla.

Kako doznajemo, među onima koji su se prijavili ima ljudi samo s osnovnom školom, ali i puno prijavljenih s visokom stručnom spremom.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)