Home / After Work / Saznajte kakve vam obrve najbolje pristaju

Saznajte kakve vam obrve najbolje pristaju

Svi smo to doživjeli i svi znamo što znači boriti se i pokušavati dobiti savršeno oblikovane obrve, a umjesto savršeno završili smo nekako slično što podsjeća na look Anne Hathaway u lošoj izvedenici filma The Princess Diaries ili još gore, s tankim, “mršavim” obrvama koje su bile popularne dvijehiljaditih godina.

IMG_20180116_203446

Sada, zahvaljujući Try-On tehnologiji tvrtke Benefit Cosmetics, možete u virtualnom svijetu eksperimentirati s oblicima obrva i to bez dovođenja u rizik svojih postojećih obrva i ne izlažući ih trajnoj šteti. Ovaj super kul alat omogućuje vam da u njega unesete selfie i zatim se lagano igrate sjenom, lukom, definicijom pa čak i postavljanjem obrva. Možete imati debele obrve koje ste oduvijek sanjali, a čiji luk nikada ne bi mogao biti tako savršen kao ovaj koji nastane uz pomoć nekoliko gumba. Tehnologija je toliko napredna da će vam omogućiti manipulaciju obrvama na način koji bi bio realno izvediv kada biste vi to u stvarnosti poželjeli.

http://www.benefitbrowgenie.com/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

HRVATSKI AMBASADOR U BiH MORA SNOSITI POSLJEDICE: Plenković zbog skandala u Banjoj Luci pozvao ambasadora NAZAD U HRVATSKU

Plenkovićev poziv za razgovor u Zagreb još ne znači njegov opoziv na funkciji ambasadora Premijer …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)