Home / Vijesti / BiH / Osam bh. kompanija na sajmu namještaja u Kelnu
Keln

Osam bh. kompanija na sajmu namještaja u Kelnu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTKBiH) organizirala je osmi put nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera IMM Cologne, koji počinje danas u Kelnu (Njemačka) i traje do 21. januara.

“Na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine na sajmu IMM Cologne 2018, svoje izvozne kolekcije namještaja predstavlja osam bh. firmi, i to: Boksit a.d. Milići, EMA Konjuh International d.o.o. – Sarajevo/ Teslić, FEF Export Import d.o.o. – Sarajevo, H.M.M. d.o.o. – Gradačac, Lignacon d.o.o. – Teslić, Malak Janj d.o.o. – Donji Vakuf , Solidwood d.o.o. – Gradačac i WoodLaB d.o.o. Sarajevo”, kazali su Feni iz VTKBiH.

Nastup Bosne i Hercegovine na IMM Cologne 2018 finansijski je podržala VTKBiH i Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Tokom sedam godina izlaganja u Kelnu, VTKBiH je u okviru grupnog štanda podržala više od 50 nastupa firmi iz cijele BiH, a uzevši u obzir sudjelovanje pojedinih firmi na više sajmova, podržala je ukupno više od 30 različitih kompanija.

Klix/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

ronaldo-greece

Ronaldo ostavio Grcima sumanut bakšiš – uz zahtjev koji pokazuje kakav je čovjek zaista

Portugalski fudbaler i odnedavno novi član torinskog Juventusa je rođen da pomjera granice, kako na …

Loading...