Home / Vijesti / Regija / ŽESTOKI SUKOB U REPREZENTACIJI SRBIJE Dvije legende se potukle u Splitu?

ŽESTOKI SUKOB U REPREZENTACIJI SRBIJE Dvije legende se potukle u Splitu?

RUKOMETNA reprezentacija Srbije blizu je ispadanja s Europskog rukometnog prvenstva. U prve dvije utakmice u Splitu upisala je poraze od Hrvatske i Švedske.
To je bio glavni okidač za žestoki sukob između izbornika Jovice Cvetkovića i potpredsjednika RSS-a Dragana Škrbića, srpske rukometne legende i nekada najboljeg igrača svijeta. Telegraf piše da je njihov verbalni obračun na kraju prerastao u fizički, ali su se strasti zahvaljujući ostatku srpske delegacije ipak u konačnici smirile.
“Škrbić je nakon poraza od Šveđana došao u hotel i počeo provocirati Cvetkovića. Toliko da ga je Cvetković udario”, piše Telegraf.
Podsjetimo, Škrbić je nakon poraza od Hrvatske poručio srpskim igračima da se moraju ugledati na hrvatske koji za svoju zemlju daju 150 posto. Kritizirao je i izbornika Cvetkovića jer smatra da je pogriješio s postavkom igre.
Ponedjeljak ujutro, pišu srpski mediji, donio je pomirenje rukometnih legendi, ali daleko od toga da je situacija između njih sada idealna. U Srbiji se nadaju da će ovaj sukob pozitivno djelovati na njihove reprezentativce i da će u utorak uspjeti svladati Island s najmanje četiri gola razlike, što bi ujedno značilo i prolazak skupine.

Rezultati by SofaScore
Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)