Home / After Work / LifeStyle / SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA, I ODLUČIO DA JOJ NAPRAVI NEZABORAVNO IZNENAĐENJE: EVO ŠTA JOJ JE URADIO

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA, I ODLUČIO DA JOJ NAPRAVI NEZABORAVNO IZNENAĐENJE: EVO ŠTA JOJ JE URADIO

Priča o čoveku koji je saznao da ga žena vara, već neko vreme kruži internetom.

Znao je da njegova žena spava sa nekim drugim muškarcem, ali nije mogao da nabavi odgovarajući dokaz, pa je odlučio da je iznenadi za rođendan.

“Imao sam osećaj da me vara. Jednostavno sam znao. Konstantno se smeškala kada se dopisivala telefonom, a meni je govorila da se dopisuje sa majkom. Ostajala je duže na poslu. Kada bih nazvao u njenu kancelariju, kolege bi rekle da je otišla pre nekoliko sati.

Kap koja je prelila čašu bilo je kada je otišla po mleko u pola 12 noću, a vratila se u 2 ujutru. Nemam neki poseban savet ako osećate da vas vaša polovina vara, osim da unajmite privatnog detektiva. Dobro rade svoj posao i mogu da nabace dokaze koji će vam pomoći u kasnijem razvodu.

Mesecima sam skupljao dokaze, a hteo da sam da je suočim sa svim za njen rođendan. Dok sam skupio dokaze, našao stan, ja sam pažljivo sve isplanirao.

Kada sam je pitao šta želi da radi za rođendan, rekla mi je da će zaglaviti na poslu, kao i uvek, a da je slobodno odem sa momcima u grad. Taj dan sam našao šampanjac i čaše sakrivene u ormaru. Znao sam šta je planirala.

Otišao sam kod drugara i pozvao njene roditelje, sestru, brata i celu familiju, rekavši im da hoću da joj napravim žurku iznenađenja. Kada bude otvorila vrata, mi ćemo svi da viknemo “Iznenađenje”.

Svi su došli ispred kuće i ja sam ih smirivao da budu tiši. Njena majka je donela tortu i kezila se od uha do uha.

Otvorili smo vrata i povikali “Iznenađenje!”

Ali, iznenadili smo se mi. Moja žena, potpuno gola, stajala je ispred nas sa svojim ljubavnikom. Gledala je razgoračenih očiju. Majka je ispustila tortu, sestra vrištala, otac je počeo da viče. Ja sam se pravio da sam šokiran. Ona je gledala u mene, i vikala “Kako si mogao”, ali ovo je jedan od nesumnjivo najboljih poklona koji sam ikada dao.

DV/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)