Home / After Work / Ovako se hranite da u 2018. napokon imate čvrst i ravan trbuh

Ovako se hranite da u 2018. napokon imate čvrst i ravan trbuh

Monozasićene masne kiseline dokazano smanjuju abdominalnu masnoću pa bi kao takve trebale biti i dio vaše svakodnevne prehrane

NAJBOLJI način za postizanje upravo takvog trbuha čini pravilna promjena u prehrani.

Jedite ovo

Monozasićene masne kiseline dokazano smanjuju abdominalnu masnoću pa bi kao takve trebale biti i dio vaše svakodnevne prehrane. Bitno je samo da ipak ne pretjerujete s njihovom konzumacijom jer one imaju puno kalorija. Borovnice ubacite u smoothie, salate ili doručak, konzumirajte i ananas koji sadrži enzime koji olakšavaju probavu te smanjuju nadutost. Tu su i kruške, bobičasto voće, povrće, grah i cjelovite žitarice koje vam k tome daju i duži osjećaj sitosti.

Ne jedite ovo

Transmasne kiseline loše su za vaše zdravlje općenito, ali i za vaš trbuh. One se nalaze u mnogim prerađenim namirnicama, ali i sokovima, pa stručnjaci stalno upozoravaju na izbjegavanje brze hrane, polugotovih jela, pržene hrane, pekarskih proizvoda, ali i sokova te alkohola, ako želite održati dobro zdravlje i vitku liniju.

Sveto trojstvo prehrane

To nipošto ne znači kako biste trebali u potpunosti odustati od ugljikohidrata te se hraniti samo proteinima, jer oni su i dalje potrebni vašem tijelu. Ono što predlažu stručnjaci u prvom redu često se smatra “svetim trojstvom” u prehrani.

Radi se o konzumiranju proteina, složenih ugljikohidrata i zdravih masti kako bi se smanjila cjelokupna masnoća tijela, što će vam pomoći i u smanjivanju tvrdoglavog masnog tkiva na području trbuha. Uključite sve tri navedene stvari u vaše obroke te ćete se osjećati zadovoljnije i izgledati bolje.

index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)