Home / After Work / ANA SE POMIRILA SA RASTOM! Evo šta će SADA URADITI ZAJEDNO!

ANA SE POMIRILA SA RASTOM! Evo šta će SADA URADITI ZAJEDNO!

Domaću javnost krajem prošle godine šokirala je vest o razvodu estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste. Naime, oni su 3. avgusta prošle godine dobili ćerkicu Taru, a samo nekoliko meseci nakon toga rešili su da stave tačku na svoj brak

Ipak, oni su nastavili da sarađuju, a sada planiraju i zajednički koncert. Bivši supružnici će u bliskoj budućnosti zajedno zapevati svoje hitove u Skoplju.
Kako mediji navode, oni će u Skoplju deliti sobu, zbog ćerkice Tare, a jedan od zahteva bivših supružnika bio je i da u sobi postoji inhalator zbog Rastinog problema sa sinusima, dok je Ana tražila specijanu, skupocenu vodu, koju piju svetske zvezde poput Bijonse.

Pevačica Ana Nikolić uveliko se sprema za novogodišnji nastup u beogradskom klubu „Kasina“ i luksuznom hotelu „Metropol“, te je tako počela da radi i na kostimima koje će nositi u najluđoj noći

Ako je suditi po fotografijama materijala od kog će šiti svoju scensku garderobu, pevačica će biti gotovo gola jer je čipka skroz providna. Pop zvezda je za metar ovog materijala izdvojila čak 1000 evra. Zanimljivo je da će posebno biti stilizovane i četiri plesačice koje će biti sa Anom na sceni i jedan zgodni plesač, ali nije poznato da li će se i njihovi kostimi praviti od ovog skupocenog materijala.

Nikolićeva svakodnevno sa njima uvežbava zahtevne koreografije za doček, jer želi nastup da dovede do savršenstva.  Posle plesnih proba Ana  u popodnevnim časovima odlazi  u fitnes studio „AAA“ koji drži njena majka Miljana. Tamo naporno vežba sa trenerom, kako bi se oslobodila viška kilograma i što pre dovela svoju liniju do savršenstva. Ona je do sada uspela da skine više od 20 kilograma.

Pevačica je posebno motivisana zbog novogodišnjeg nastupa jer je u rekordnom roku uspela da rasproda karte za „Kasinu“, a malo ulaznica je ostalo u prodaji i za doček u hotelu „Metropol“.

16 ana nikolic2_660x388

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)