Home / Ličnosti / DEVOJČICU NISAM SILOVAO, VEĆ GINEKOLOŠKI PREGLEDAO! Jezivo pravdanje MONSTRUMA IZ KAMENICE na sudu!

DEVOJČICU NISAM SILOVAO, VEĆ GINEKOLOŠKI PREGLEDAO! Jezivo pravdanje MONSTRUMA IZ KAMENICE na sudu!

Vlastimir Marković (68), koji je u svojoj kući četiri meseca zverski silovao maloletnu S. M. (16), lagao u sudu da je nesposoban za seks jer mu je 2000. odsečen penis. Osuđen je na 15 godina zatvora

 Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Vlastimira Markovića zvanog Vlasta Buldožer (68), iz Kamenice kod Niša, na 15 godina zatvora zbog zverskog zlostavljanja i silovanja maloletnice, koju je držao kao robinju u svojoj kući od novembra 2014. do marta 2015!

Monstrum se, međutim, pravdao na sudu da nije silovao tada 16-godišnju S. M., već da ju je “ginekološki pregledao”! Takođe, tvrdio je i da nije sposoban za seks jer mu je navodno 2000. odsečen penis, ali je medicinskim veštačenjem utvrđeno da laže!

Marković je, inače, u maju 2017. u Višem sudu u Nišu prvostepeno osuđen na 16,5 godina zatvora i na novčanu kaznu od 150.000 dinara, ali mu je Apelacioni sud ublažio robiju za godinu i po dana.

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka, Vlastimir je 2014. namamio u svoju kuću maloletnu devojku, zloupotrebivši njenu tešku materijalnu situaciju, obećavajući joj da će je zbrinuti i kupovati joj poklone.

– Maloletnica je nasela na njegova obećanja i 21. novembra 2014. je došla kod njega. Odmah je počela tortura, jer ju je Marković od tada svake večeri tukao, primoravao je da bude gola u kući, vezivao ju je kanapom i zverski je seksualno zlostavljao. Nabijao joj je u polni organ prste, ali i motke, terao ju je da ga oralno zadovoljava i u više navrata ju je na silu obljubio –priča naš izvor iz istrage.

Pored toga, monstrum ju je čak i podvodio svom poznaniku N. Đ.

– Vlastimir je jednom prilikom doveo u kuću poznanika i rekao devojci: “Ako odeš s njim u sobu, biće dobro, ako ne odeš, neće.” Preplašena devojka je pristala i imala je seks sa N. Đ. u spavaćoj sobi, dok je Vlastimir stajao pored kreveta i gledao ih. Zatim je od N. Đ. uzeo 500 dinara i ispratio ga iz kuće – kazao je naš izvor.

Vlastimir je u žalbi na prvostepenu presudu negirao sve što mu se stavlja na teret. Čak je naveo da je nesposoban za seksualne odnose jer je, navodno, 2000. godine imao hiruršku intervenciju na polnom organu, “kada mu je penis odsečen i bačen”.

Vlasta: Lažu da mi je penis 30 centimetara!

Prilikom izricanja prvostepene presude, Vlastimir Marković je izazvao nezapamćen incident u sudnici. Krenuo je da skine pantalone i gaće kako bi pokazao sudiji da je polno nesposoban, ali ga je sudija Aleksandar Teodosić žustro sprečio rečima: “Nemojte da vam je palo na pamet da se skidate!”
Međutim, Marković je nastavio da tvrdi da je nevin, i optužio je veštaka sudske medicine da je potplaćen.
– On je napisao da mi je penis 30 centimetara, a on je ovolicki – vikao je Marković, pokazujući prstima razmak od oko pet centimetara.

– Tvrdio je i da maloletnicu nije podvodio i da ju je povremeno samo ginekološki pregledao, jer se, kako je naveo, plašio da ne ostane u drugom stanju?! Nije, međutim, objasnio kako je onda devojčica mogla da zatrudni ako je niko nije obljubio! Naravno, Apelacioni sud je odbacio te njegove tvrdnje, jer je i medicinskim veštačenjem utvrđeno da na Vlastimirovom polnom organu nema tragova operativnog zahvata. Utvrđeno je, takođe, da je kod Markovića prisutno smanjenje seksualne funkcije, s obzirom na njegove godine, ali da je u stanju da reaguje na polni nadražaj – kazao je naš izvor.

Apelacioni sud je, na drugoj strani, u potpunosti prihvatio svedočenje zlostavljane devojčice, njene majke, kao i N. Đ., koji je priznao da mu je Vlastimir omogućio seks sa maloletnicom.

– Međutim, Apelacioni sud je uprkos tome smanjio Markoviću kaznu za godinu i po dana, jer nisu uvažili odluku Višeg suda da se Vlastimiru kao otežavajuća okolnost uzme to što je ranije osuđivan. Apelacioni sud je smatrao da ova okolnost ne treba da utiče na izrečenu kaznu jer je Marković poslednji put osuđen pre više od 20 godina. U presudi se ne navodi za šta je on tada bio osuđen – objasnio je naš sagovornik.

INFORMER

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)