Home / Ličnosti / STRAŠNA VIJEST POTRESLA CIJELO MJESTO: POZNATI GLUMAC UBIO SVOJU MAJKU, A ONDA POLICAJCI USTRIJELILI NJEGA…

STRAŠNA VIJEST POTRESLA CIJELO MJESTO: POZNATI GLUMAC UBIO SVOJU MAJKU, A ONDA POLICAJCI USTRIJELILI NJEGA…

Bivši heroinski zavisnik koji je glumio u nekoliko holivudskih filmova zahvaljujući davnom prijateljstvu sa mnogo poznatijim Markom Wahlbergom (koji ima i nominaciju za Oscara) ubijen je u ponedjeljak od strane američke policije…

Paul Campbell (49) i njegova majka Patricia Campbell (72) živjeli su u kući na adresi Prospect Hill Drive u Weymouthu (SAD), kada je policija primila hitan poziv neposredno nakon 1 sat poslije ponoći.
Kada je patrola stigla na lice mjesta zatekla je pomahnitalog Campbella naoružanog sa noževima izvan kuće.

 Dva policajca praktično su istodobno donijela odluku da pucaju i ustrijelili su ga. Nakon toga je glumac prevezen u bolnicu, gdje su ga doktori mogli samo proglasiti mrtvim.Provodi se istraga cijelog slučaja, a šok je uslijedio kad je u kući pronađeno beživotno tijelo izbodene žene.

Medije je posebno zaintrigirala činjenica da je Campbell (inače s podebljim dosjeom različitih prekršaja) bio u vezi sa porodicama dva gradonačelnika Bostona i Wahlbergovom familijom.
Partnerica gradonačelnika Martina J. Walsha, Lorrie Higgins, prije 23 godine rodila je dijete ubijenom glumcu – Lauren Ashley Campbell.

Campbell je imao ulogu u “The Fighteru”, kao Gary “Boo Boo” Giuffrida, te u “Tedu” i hitu iz 2013. godine “American Hustle”. S obzirom da je bila riječ ipak o manjim ulogama, honorari koje je dobio nisu bili visoki, pa se 49-godišnjak navodno suočavao i sa finansijskim problemima.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)