Home / Vijesti / Gradovi / Kod Ogulina pronađen kostur, radi li se o mladoj Francuskinji koja je prije tri godine nestala na festivalu?

Kod Ogulina pronađen kostur, radi li se o mladoj Francuskinji koja je prije tri godine nestala na festivalu?

U NEDJELJU u jutarnjim satima u mjestu Tržić Tounjski za vrijeme organiziranog skupnog lova pronađene su ljudske kosti.

Kako doznaje ogportal, u lovu su bili lovci iz Lovačkog društva Srnjak iz Tounja te su sve odmah prijavili policiji. Neslužbeno se doznaje i da su uz ostatke pronađene ženske čizmice koje, navodno, odgovaraju opisu obuće iz nacionalne evidencije nestalih osoba, koju je na sebi imala djevojka iz Francuske Anne-Cecile Pinel.

Nestala na festivalu kod Slunja, tri godine traje potraga

Podsjetimo, Anne-Cecile Pinel nestala je pred nešto više od tri godine, u srpnju 2014. godine, na psihodeličnom festivalu Momento Demento pokraj Slunja, kada se udaljila iz kampa odlazeći u šetnju i nakon čega joj se gubi trag.

Obdukcijom bi trebalo biti utvrđeno radi li se o nestaloj Francuskinji.

Anne-Cecile bila je visoka oko 168 cm, slabije tjelesne građe (težine manje od 50 kg), kovrčave svijetlosmeđe kose, velikih zelenih očiju. Imala je piercing na nosu, crnu naušnicu na lijevom uhu, tetovažu u obliku molekule na desnom boku, a zbog poteškoća sa sluhom na oba uha nosila je slušni aparatić.

Policija i dalje moli sve građane, ako imaju informacije o nestaloj osobi, da o istom obavijeste policijsku postaju Karlovac – Službu kriminalističke policije pozivom na broj 047/664-111 ili najbližu policijsku upravu osobno ili pozivom na broj 192.

Uzela LSD i otišla plesati

Nestanak Anne Cecile izazvao je veliku pozornost francuskih medija. List Le Parisien tako je izvijestio kako je moguće da se radi o otmici. Policijski izvor francuskim novinarima tada je kazao kako je moguće da je Anne Cecile na festivalu upoznala osobu koja ju je otela ili joj drugačije naškodila.

Tada je pokrenuta i velika potraga u kojoj su sudjelovali ronioci, policija, HGSS-ovci, lokalni lovci i drugi volonteri. Pretraženo je korito Mrežnice, kao i područje uz obalu rijeke i okolne šume. Pronađen je tek njen kamper, koji Anne Cecile ne zna voziti, već su vozili prijatelji s kojima je došla u Hrvatsku.

Istražitelji su od prijatelja doznali da je Anne Cecile prije nestanka uzela psihodeličnu drogu LSD i otišla na plesni podij. Nakon toga više je nisu vidjeli. “Annine prijatelje bi trebalo biti sram. A svim mladima koji posjećuju ovakve festivale želimo poručiti da se klone droga koje bi ih mogle oslabiti jer nikad ne znaju tko ih vreba”, poručili su tada roditelji nestale djevojke u razgovoru za France 3.

Nestala Anne-Cecile by Index.hr on Scribd

 INDEX
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)