Home / Vijesti / BiH / Republika Srpska dobila “pasoše”, prvi podijeljeni u Banjaluci

Republika Srpska dobila “pasoše”, prvi podijeljeni u Banjaluci

Mladi socijaldemokrati RS danas su na Trgu Krajine u Banjaluci dijelili pasoše Republike Srpske, kojima su željeli da skrenu pažnju na turističke potencijale ovog entiteta.

 U pasošu, koji je predstavljen kao jedan vrsta turističke brošure, predstavljena su mjesta poput Mrakovice, Sutjeske, Bardače i sličnih destinacija koje vrijedi posjetiti u RS.

Predsjendnik Mladih SNSD-a Denis Šulić naveo je da pasoši koje su danas podjelili predstavljaju svojevrsnu brošuru o turističkim potencijalima RS.

“Danas smo započeli akciju u kojoj ćemo povodom Dana Republike građanima Republike Srpske podijeliti  pet hiljada pasoša Republike Srpske. Pasoš Republike Srpske je promotivna brošura koju smo kreirali sa ciljem promocije turističkih potencijala naše Republike. U ovom pasošu se nalaze opšti podaci o Republici Srpskoj, 12 najvećih  turističkih potencijala, spisak opština i gradova Srpske, a postoji i dio u kome će vlasnik pasoša da upiše svoje podatke i podatke o svojim putovanjima”, rekao je Šulić.

“Tokom ovih praznika primjetili smo da veliki broj naših građana turistički odlazi u Srbiju, Hrvatsku i druge zemlje, a da nisu dovoljno upoznati sa našim potencijalima. Mislimo da ćemo na ovako na najbolji mogući način ispromovisati turističke potencijale Republike Srpske i bar malo pomoći domaćoj privredi”, nagflasio je Šulić.

buka

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)