Home / Ličnosti / “Trump je Melaniji kronično nevjeran, a lagao joj je čak i kad su objavljene njene gole fotografije”

“Trump je Melaniji kronično nevjeran, a lagao joj je čak i kad su objavljene njene gole fotografije”

NASTAVLJAJU curiti detalji iz knjige Vatra i bijes u kojoj se autor Michael Wolff raspisao o privatnom životu Donalda Trumpa i ostatka američke Prve obitelji.

Nakon što je otkriveno da u knjizi između ostalog piše da se  Donald i Melania danima nisu susretali u Trumpovom tornju u New Yorku procurili su i detalji o Trumpovim nevjerama. Tako ga autor naziva “kroničnim preljubnikom”, a opisuje i razgovor koji su Donald i Melania vodili nakon što su objavljene njene gole fotografije.

Riječ je o snimkama koje su nastale kad je bila relativno nepoznata manekenka iz Slovenije, a koje su isplivale tijekom njegove predsjedničke kampanje.

“Zar će ovako izgledati naša budućnost?” pitala ga je neutješna Melania, dodavši da to neće moći izdržati.

“Tužit ćemo ih”, odgovorio joj je Trump, najavivši da će sve to završiti do studenog prošle godine. Naime, bio je uvjeren da nema šanse da on dobije izbore.

“Iako je bio kronično, da ne kažemo beznadno, nevjeran svojoj ženi, ovo obećanje imao je namjeru ispuniti”, napisao je Wolff, ne nudeći dodatna obrazloženja zašto smatra da je Trump “kronično nevjeran”.

Wolff dodaje i da su svi, osim Melanije, bili uvjereni da Trump stoji iza objave njenih golih fotki u lipnju 2016.

Trumpov prvi brak s Ivanom završio je jer ju je varao s glumicom Marlom Maples, koju je potom oženio.

Trump je knjigu pokušao zabraniti putem odvjetnika koji su zastupali Hulka Hogana u slučaju protiv Gawkera, a kad nije uspio na Twitteru ju je nazvao “gomilom laži, netočnih interpretacija i izvora koji ne postoje”.

Nakon objave da je Melania plakala tijekom noći u kojoj je njen muž dobio izbore, njena glasnogovornica energično je demantirala te navode.

“Melania je bila u suzama, ali ne radosnicama”, napisao je Wolff i dodao da je Donald “izgledao kao da je vidio duha”.

Naime, prema Wolffovoj teoriji, Trumpova pobjeda zapravo bi bio gubitak na izborima.

“Nakon što bi izgubio, postao bi još slavniji, a ljudi bi ga žalili kao žrtvu pokvarene Hillary”, napisao je Wolff.

“Ova knjiga će se očito prodavati na policama sa šundom. Melania ne samo da je podržala želju svog supruga da uđe u predsjedničku utrku nego ga je potaknula na to. Bila je sigurna da će pobijediti i bila je sretna kad je pobijedio”, tvrdi Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham.

Wolff tvrdi da se čak i prije selidbe u Bijelu kuću bračni par Trump ne bi vidio danima, čak i kad su u isto vrijeme bili u Trumpovom tornju u New Yorku.

“Često nije znala gdje je on, nije se ni trudila znati. Njen muž selio se po stanovima kao po sobama”, piše u knjizi.

Melania također nije znala puno o muževom poslovnom carstvu niti se previše zanimala za to. On se s druge strane hvali prijateljima njenim izgledom, koji mu je najvažniji, a život njegovog sina Barrona nije ga previše zanimao. Melania se bojala da će njegova pobjeda na izborima uništiti njezin život, koji je usmjerila na Barronovo odgajanje.

INDEX

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)