Home / Vijesti / Svijet / (VIDEO) DOSIJE X IZNAD ATLANTE! Piloti čuli misterioznu buku, prizemljili avion i prebacili putnike u novi, a onda je USLEDIO ŠOK!

(VIDEO) DOSIJE X IZNAD ATLANTE! Piloti čuli misterioznu buku, prizemljili avion i prebacili putnike u novi, a onda je USLEDIO ŠOK!

Neverovatan slučaj zabeležen je tokom jučerašnjeg dana u Atlanti. Avion američke aviokompanije “Delta erlajnz” koji je poleteo za London posle samo 20 minuta morao je da se vrati na pistu zbog misteriozne buke

 Pilot je naime, posle samo nekoliko minuta od poletanja sa aerodroma “Hartsfild-Džekson” u Atlanti primetio da se nešto čudno dešava u zadnjem delu letelice. Registrovana je buka za koju nije moglo da se zaključi odakle dopire te je pilot, radi opšte sigurnosti doneo odluku da se avion prizemlji.

KO KAŽE DA NE POSTOJI VREMEPLOV?! Avion poleteo u 2018. – sleteo u 2017. godinu!

Svi putnici prebačeni su u novi avion “Delta erlajnza” a pilot je verovao da je čudnoj situaciji došao kraj. Međutim, sablasna priča nastavljena je i na novom letu!

AP/Photo

I taj avion koji je poleteo malo posle ponoći takođe se vratio i sleteo je u Atlantu oko sat i po vremena kasnije zbog identične buke. Portparol “Delte” kazao je “Ej-Bi-Si njuzu” da se avion u oba slučaja vraćao zbog lupanja koje se čulo, i pored toga što je na drugi let poslata i druga letelica. Putnik Geret Hokins, koji je bio na oba leta, kazao je da se jako lupanje čulo na otprilike svakih 20 minuta.

Putnici su bili jako uplašeni i većina njih tvrdila je okupljenim medijima u Atlanti da ovde nisu bila “čista posla” te da se dešavalo nešto, ljudskom umu neobjašnjivo. Potvrdu za to dobili su posle nekoliko sati na aerodromu, pošto su čuli kako ni avio-mehaničari nisu otkrili ništa čudno, nikakav kvar na avionima.

“Delta” je smestila putnike u hotel, a avion je trebalo da ponovo poleti juče. Ostaje vrlo nejasno šta se ovde zapravo dešavalo i kako je moguće da se ista buka ponavljala u dva različita aviona.

 INFORMER
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)