Home / Vijesti / Gradovi / UŽAS SA NOVOG BEOGRADA SE PONOVIO U BEČU! Srbin izbo ženu i preklao ćerku, pa skočio kroz prozor!

UŽAS SA NOVOG BEOGRADA SE PONOVIO U BEČU! Srbin izbo ženu i preklao ćerku, pa skočio kroz prozor!

Krvava porodična drama u Beču. Srbin (41) na smrt izbo svoju suprugu (45) i desetogodišnju ćerku, a onda skočio kroz prozor

 Policija je oko podne zatekla beživotno telo muškarca na pločniku, a kada su pokušali da uđu u stan vrata su bila zaključana. Tada su pozvani specijalci da intervenišu.

Kada je policija provalili u stan zatekla je jeziv prizor. Na podu sobe ležalo je beživotno telo žene (45) sa više ubodnih rana i teško povređena devojčica bez svesti. Dete je odmah prevezeno u bolnicu i lekari joj se bore za život. Kako se nezvanično saznaje ona je gotovo preklana.

Porodična tragedija dogodila se u drugoj bečkoj opštini Leopoldštat, a policije istražuje motiv masakra. Muškarac i žena su roditelji povređene devojčice, a policija veruje da se otac bacio sa petog sprata pošto je izbo ženu i dete.

Za sada policija ne saopštava detalje, osim da su ubica i ubijena imali različita prezimena i da je desetogodišnja devojčica njihovo zajedničko dete.

Inače, sličan porodična drama odigrala se pre nekoliko dana na Novom Beogradu  tokom koje je D.S. (41) polomio prst na ruci svojoj maloletnoj ćerki (13), zatim je njoj i supruzi M.S. (34) pretio nožem, da bi na kraju skočio sa petog sprata zgrade.

INFORMER
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)