Home / Vijesti / Gradovi / Mladići u Parizu brutalno prebili policajku, objavljena snimka napada

Mladići u Parizu brutalno prebili policajku, objavljena snimka napada

FRANCUSKA policajka brutalno je pretučena u Parizu u novogodišnjoj noći, a snimka stravičnog napada osvanula je na internetu.
Huligani koji su je prebili navodno su sami snimili napad i objavili ga, javlja britanski Mirror. Policajka, koja nije imenovana, na snimci je okružena huliganima koji je brutalno cipelare dok leži na podu, dok ostatak bande kliče u znak podrške napadačima.
Muški policajac, njen nadređeni koji je također brutalno pretučen, upotrijebio je suzavac u samoobrani i u jednom trenutku navodno izvadio i pištolj, ali ipak nije zapucao na napadače. Neviđeni incident dogodio se u noći s nedjelje na ponedjeljak, nakon što je policija pozvana u jugoistočnu parišku četvrt Champigny-sur-Marne, mahom naseljenu imigrantima.

UPOZORENJE ČITATELJIMA: SNIMKA JE UZNEMIRUJUĆA

”Ova večer je zaista pošla ukrivo! Bože! Jadni policajac!” uzvikuje obližnja promatračica na snimci.
Macron: Ovo je kukavičko i kriminalno linčovanje policije 
Snimke objavljene na društvenim mrežama izazvale su bijes diljem Francuske, a uskoro se oglasio i predsjednik Emmanuel Macron koji se zarekao da će kriminalci biti privedeni pravdi. ”Krivci za kukavičko i kriminalno linčovanje policije koja je obavljala svoju dužnost u noći 31. prosinca bit će pronađeni i kažnjeni”, poručio je i dodao: ”Sila će podržati zakon. (Odajem) počast policiji i punu podršku svim agentima napadnutima na tako nizak način.”
Njegov ministar obrane pridružio se osudi nasilja u “getoiziranim” francuskim predgrađima za koje je rekao da “mora biti zaustavljeno”.
Dvoje policajaca došlo je na mjesto događaja zbog prijave o raširenim neredima izvan kuće u Champignyju u kojoj se odvijala novogodišnja zabava. Mnogima koji su htjeli ući na zabavu zapriječen je ulaz, zbog čega je došlo do tučnjave na ulici.
Nakon što su policajci došli, njihov automobil je prevrnut i uništen, a oni su također napadnuti. Na kraju su ih spasili drugi policajci koji su došli kao pojačanje i odveli ih u bolnicu. Iako njihovo stanje nije kritično, pretrpjeli su potres mozga i brojne druge ozljede.
U novogodišnjoj noći je u Francuskoj ponovno zapaljeno više od tisuću automobila, što već postaje tužna tradicija u toj zemlji.
INDEX
POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)