Home / After Work / PRVI PUT ZAJEDNO U RINGU Zagrljaj Cro Copa i sina nakon pobjede

PRVI PUT ZAJEDNO U RINGU Zagrljaj Cro Copa i sina nakon pobjede

43-godišnji Mirko Filipović u sklopu Rizin priredbe u Saitama Areni u nedjelju lako je pobijedio četiri godine starijeg Japanca Tsuyashija Kosaku sudačkim prekidom nakon minute borbe.
Bila je ovo deseta Filipovićeva borba na Staru godinu u Japanu i deveta pobjeda, a prošle je godine bio i pobjednik Rizinova turnira s dvije pobjede u istom danu.
Ova borba protiv Kosake bila je revijalnog karaktera, dok je glavna borba programa ona između Rena Kubota i Kanna Asakura za GP titulu.
”Osjećaj prije borbe u Japanu uvijek je fenomenalan. Uživao sam u svakoj sekundi pripreme za ovo. Da ne vjerujem u pobjedu, ne bih došao, Osjećam se super, malo me mučila nesanica, ali to neće biti problem. Sin je sa mnom jer želim da proživi ovo iskustvo. Posebno zahvaljujem navijačima u Hrvatskoj koji su danas uz mene”, rekao nam je Mirko nekoliko sati prije borbe, a nakon što je sredio japansku legendu rekao je ovo:
“Pozdravljam sve gledatelje u Hrvatskoj i zahvaljujem se gospodinu Kosaki što je prihvatio borbu. Nadam se da nije ozbiljnije ozlijeđen. Ova pobjeda posebno mi je draga, jer posljednji sam borac stare garde. Vidimo se još jednom do 31. prosinca iduće godine, kada ću po zadnji put ući u ring.”
Mirko je pobjedu proslavio zagrljajem sa sinom Ivanom. Filipović junior je ovaj put iz prve ruke mogao vidjeti kolika je junačina njegov otac i kakvu popularnost Mirko ima u svojoj drugoj domovini – Japanu.
INDEX/POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)